- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Çomar nedir kime denir?
Çomar, argoda genel olarak bağnaz ve eğitimsiz insanlar için kullanılan aşağılayıcı bir ifadedir.Apaçi ne anlama gelir?
tribün argosunda önüne gelene gider yapan, fazla heyecanlı, kontrolsüz, denyo topluluk.Çomar ve yobaz ne demek?
Son zamanlarda yobaz kelimesinin anlamı çok değişti. Eskiden sadece katı dindarlar için kullanılan bu kelime bugün bir fikir de aşırılık sergileyen herkese denebiliyor. Örneğin kemalist yobaz gibi. Çomar kelimesi ise henüz sadece tek taraflı olarak kullanılmakta.
Apaçi dansı ne demek?
tangonun o romantizm yüklü tahrik ediciliğini ve hip-hop tarzı rahatlık ve özgürlüğünü bünyesinde barındıran bu dans türünün bir örneği aşağıdaki linkte mevcuttur. bu dans türünde en önemli olan şey, uzayda serbest salınım yapan kollar ve bacaklardır. kafa genelde yeryüzüne bakar.
Apaçi ne zaman çıktı?
Uzun yıllar İngiltere’de aranjörlük ve müzik yönetmenliği yapan Kayabaşı, apaçi şarkısını 2005 yılında besteledi: “Apaçi müziğini kaşık ve bardakların çıkardığı seslerden esinlenerek hazırladım. 2009’da Lets We Dance adlı bir albüm çıkardım fakat albüme koymadım bile.Madilik yapmak ne demek?
Madilik kelimesi daha çok madilik yapmak olarak kullanılmakta ve kötülük ile kötülük yapmak anlamlarına gelmektedir.Lubunca da polis ne demek?
Trans bireylerin kendi aralarında konuşurken sivil polis veya herhangi birinin tepkisini minimuma indirmek için kullandıkları bir jargon. Kendilerini korumak amaçlı Yukarıdaki sözler şifreli bir dile ait: Lubunca. Sırasıyla ‘polis’, ‘otel’, ‘telefon numarası almak’ anlamlarına geliyor.
Yobaz kadın ne demek?
Kelimenin TDK’deki karşılığı dikkate alındığında ise ilk olarak karşımıza “dindeki bağnazlığı aşırılığa vardıran kimse” çıkmaktadır. Yobaz Ne Demek? Yobaz kelimesi herhangi bir görüşte, düşüncede ya da dinde aşırı bir görüşe ve anlayışa bağlı olmaktır. Toplum içinde de bu şekilde kullanılmaktadır.