Colgate Beyazlatıcı Kalem Nasıl Kullanılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Colgate Beyazlatıcı Kalem Nasıl Kullanılır? Colgate Beyazlatıcı Kalem kullanımı oldukça basittir. İlk olarak, ağız temizliği yapılmalıdır. Dişler fırçalanır ve su ile durulanır. Kalem ucu açılarak, dişlerin üzerine hafifçe sürülür. Beyazlatıcı kalem, dişlerin daha beyaz görünmesini sağlar. Kalem uygulandıktan sonra, 30 dakika boyunca hiçbir şey yenilip içilmemelidir. Bu süre zarfında dişlerin beyazlatıcı etkisi maksimum seviyeye ulaşır. Kalem kullanımı haftada bir veya iki kez tekrarlanabilir. Colgate Beyazlatıcı Kalem ile dişlerinizdeki lekelerden kurtulabilir ve daha beyaz bir gülümseme elde edebilirsiniz.
İçindekiler

Colgate Beyazlatıcı Kalem Nasıl Kullanılır?​

Colgate Beyazlatıcı Kalem, dişlerinizi beyazlatmaya yardımcı olan bir üründür. Kalem şeklindeki bu ürünü kullanmak oldukça kolaydır. İşte Colgate Beyazlatıcı Kalem’i nasıl kullanabileceğinize dair bazı önemli bilgiler:
1. Adım: Dişlerinizi temizleyin: Kalem’i kullanmadan önce dişlerinizi iyice fırçalayın ve temizleyin. Bu, kalem’in etkisini artıracaktır.
2. Adım: Kapağı çıkarın: Kalem’in kapağını çıkarın ve ucu açığa çıkarın. Uç, beyazlatıcı jeli içermektedir.
3. Adım: Uygulama: Ucu açığa çıkan kalem ucu ile dişlerinize hafifçe sürterek beyazlatıcı jeli uygulayın. Dişlerinizi kaplayacak şekilde nazikçe sürün.
4. Adım: Bekleme süresi: Jeli uyguladıktan sonra, belirtilen süre boyunca ağzınızı açık tutun. Bu süre genellikle ürünün üzerinde belirtilir.
5. Adım: Durulama: Bekleme süresi sona erdikten sonra, ağzınızı iyice durulayın. Ağızda kalan jel kalıntılarını temizlemek önemlidir.
6. Adım: Kalem’i temizleyin: Kalem’i kullanımdan sonra temizleyin ve kapağını tekrar takın. Böylece ürünün taze kalmasını sağlayabilirsiniz.
Colgate Beyazlatıcı Kalem’i düzenli olarak kullanmanız, dişlerinizin daha beyaz görünmesine yardımcı olabilir. Ancak, ürünü kullanmadan önce mutlaka talimatları okuyun ve gerektiğinde diş hekiminize danışın. Unutmayın, diş beyazlatma ürünleri herkes için uygun olmayabilir ve aşırı kullanım dişlerinize zarar verebilir.
Eğer Colgate Beyazlatıcı Kalem’i kullanırken herhangi bir rahatsızlık veya tahriş hissederseniz, kullanmayı bırakın ve bir uzmana danışın. Diş sağlığınızı korumak için düzenli olarak diş hekiminizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Colgate Beyazlatıcı Kalem Nasıl Kullanılır?​

Colgate Beyazlatıcı Kalem Nasıl Kullanılır?
Dişlerinizi fırçaladıktan sonra beyazlatıcı kalemi dişlerinize uygulayın.
Kalemi dişlerinizin yüzeyine sürerek nazikçe ovun.
Beyazlatıcı kalemi dişlerinizde 1 dakika boyunca bekletin.
Dişlerinizi suyla durulayarak beyazlatıcı kalemi temizleyin.
Colgate Beyazlatıcı Kalemi günde 1 kez kullanın.

Colgate Beyazlatıcı Kalem Nasıl Kullanılır? Dişlerinizi fırçaladıktan sonra beyazlatıcı kalemi dişlerinize uygulayın.
Kalemi dişlerinizin yüzeyine sürerek nazikçe ovun.
Beyazlatıcı kalemi dişlerinizde 1 dakika boyunca bekletin.
Dişlerinizi suyla durulayarak beyazlatıcı kalemi temizleyin.
Colgate Beyazlatıcı Kalemi günde 1 kez kullanın.

Geri