SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Çok Az Yağ İle Koca Bir Tabak Lezzet Karışık Kızartma (Sebze Sote) Tanımı İçin Malzemeler
2 adet orta uzunluk kabak
2 adet kırmızı biber
1 adet sari biber
2 adet havuç
5 adet kıl biber
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Sosu için;
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı hardal
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kuru nane
Çok Az Yağ İle Koca Bir Tabak Lezzet Karışık Kızartma (Sebze Sote) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri julyen biçiminde kesip 4 yemek kaşığı zeytinyağı ile evvel havuç ve kabakları sonra biberleri ekleyerek soteleyip servis tabağına alalım.
Sosunu hazırlamak için bir kaseye yoğurdu 1 yemek kaşığı mayonezi,hardalı koyalım ve 2 diş sarımsak ile nanesini ekleyip karıştıralım.
Servis tabağına aldığımız kızartmamızın üzerine dökelim. Afiyet olsun.
Çok Az Yağ İle Koca Bir Tabak Lezzet Karışık Kızartma (Sebze Sote) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet orta uzunluk kabak
2 adet kırmızı biber
1 adet sari biber
2 adet havuç
5 adet kıl biber
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Sosu için;
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı hardal
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kuru nane
Çok Az Yağ İle Koca Bir Tabak Lezzet Karışık Kızartma (Sebze Sote) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri julyen biçiminde kesip 4 yemek kaşığı zeytinyağı ile evvel havuç ve kabakları sonra biberleri ekleyerek soteleyip servis tabağına alalım.
Sosunu hazırlamak için bir kaseye yoğurdu 1 yemek kaşığı mayonezi,hardalı koyalım ve 2 diş sarımsak ile nanesini ekleyip karıştıralım.
Servis tabağına aldığımız kızartmamızın üzerine dökelim. Afiyet olsun.
Çok Az Yağ İle Koca Bir Tabak Lezzet Karışık Kızartma (Sebze Sote) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı