AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Code Org Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Code Org Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır? sorusuna yanıt bulmak için öncelikle Code Org web sitesini ziyaret edin. Ana sayfada sağ üst köşede yer alan “Giriş Yap” butonuna tıklayın. Ardından karşınıza çıkan sayfada “Öğrenci Girişi” seçeneğini seçin. Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi girerek giriş yapabilirsiniz. Eğer henüz bir hesabınız yoksa “Hesap Oluştur” butonuna tıklayarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Hesap oluştururken size verilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmayı unutmayın. Hesabınızı oluşturduktan sonra tekrar “Giriş Yap” butonuna tıklayarak öğrenci girişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler

Code Org Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?​

Code.org, öğrencilerin kodlama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan bir platformdur. Öğrenci girişi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: İnternet tarayıcınızı açın ve code.org adresine gidin.
Adım 2: Ana sayfada sağ üst köşede bulunan “Giriş Yap” butonuna tıklayın.
Adım 3: Açılan sayfada “Öğrenci” seçeneğini seçin.
Adım 4: Eğer daha önce bir Code.org hesabı oluşturduysanız, kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapabilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa, “Hesap Oluştur” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Hesap oluşturma sayfasında istenen bilgileri doldurun. Bu bilgiler arasında kullanıcı adı, şifre, e-posta adresi gibi bilgiler bulunur. Bilgileri doldurduktan sonra “Hesap Oluştur” butonuna tıklayın.
Adım 6: Hesap oluşturma işlemi tamamlandıktan sonra, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
Code.org öğrenci girişi yapmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, Code.org’un destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Code Org Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?​

Code Org Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?
Code.org web sitesine gidin.
Hesap oluşturun veya mevcut hesabınıza giriş yapın.
Öğrenci girişi için “Öğrenci” seçeneğini tıklayın.
Gerekli bilgileri doldurun ve kaydolun.
Aktivasyon e-postasını onaylayarak öğrenci girişini tamamlayın.

Code.org web sitesine gidin.
Hesap oluşturun veya mevcut hesabınıza giriş yapın.
Öğrenci girişi için seçeneği tıklayın.
Gerekli bilgileri doldurun ve kaydolun.
Aktivasyon e-postasını onaylayarak öğrenci girişini tamamlayın.

Geri