AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cocuk Universitesine kimler gidebilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çocuk Üniversitesine kimler gidebilir?​

Cevap: İlkokuldan mezun olan öğrenciler ilkokul ve ortaokul modüllerine, ortaokuldan mezun olan öğrenciler ise ortaokul ve lise modüllerine katılabilirler.

Çocuk Üniversitesi kaç yaş?​

Kayıt için başvurulacak Eğitim Öğretim Dönemi’nde öğrencinin 3., 4., veya 5. sınıf öğrencisi olması, Üsküdar Belediyesine bağlı Genç Enderun ‘da öğrenci olmamak, Üniversitemiz tarafından belirlenen Zeka Testi’ne tabi tutularak “çok üstün, üstün veya parlak” zeka tanısı almak.
Üsküdar Çocuk Üniversitesi nde neler yapılıyor?
Bilge Çocuklar Okulu
- Yıl. Akıl Oyunları Doğa Bilim Atölyesi. Eğitici Drama Atölyesi.
- Yıl. Robotik. Kodlama Atölyesi. Yeni Fikirler Atölyesi.

Çoçuk Üniversitesi Nedir Gaziantep?​

Çocuk Üniversitesi, çocuklara, üniversite ile etkileşim içerisinde, yaşayarak ve eğlenerek, bilimsel ve eleştirel düşünme, yaratıcı olma, yargılama, sorgulama, soru sorma, merak duyma, sorun çözme gibi temel yaşam becerilerini kazandırmak amacıyla yola çıkan; bu amaçla onları erken yaşta bilimin ve sanatın eğlenceli …

Çocuk Üniversitesi’ne nasıl girilir?​

Çocuk Üniversitesi’ne başvuru yapabilmek için öğrenciniz 3. Sınıfta iken Ocak ve Haziran ayları arasında kurumumuzu arayarak ön kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Sonrasında yönlendirdiğimiz danışmanlık merkezinde WİSC-4 testi yaptırmanız gerekmektedir. Test sonucuna göre Çocuk Üniversitesi’ne kesin kayıt oluşturulur.
Çocuk Üniversitesi hangi illerde var?
Çocuk Üniversiteleri

Istanbul Çoçuk Üniversitesi nedir?​

Çocuk Üniversitesi, çocuklara, üniversite ile etkileşim içerisinde, yaparak, yaşayarak ve eğlenerek, bilimsel ve eleştirel düşünme, yaratıcı olma, yargılama, sorgulama, soru sorma, merak duyma, sorun çözme gibi temel yaşam becerilerini kazandırmak amacını güden; bu amaçla onları erken yaşta bilimin ve sanatın eğlenceli …

Üsküdar Çocuk Üniversitesi kayıtları ne zaman?​

28 Şubat – 31 Mayıs tarihleri arasında kaydınızı yaptırmayı unutmayın!
2 yıllık çoçuk gelişimi bölümü hangi fakülte?
Çocuk Gelişimi Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Çocuk Gelişimi Önlisans Programı Diploması” alırlar.

4 yıllık çoçuk gelişimi bölümü hangi üniversitede var?​

4 Yıllık Çocuk Gelişimi Taban Puanları ve Sıralama

Çocuk Üniversitesine nasıl başvurulur?​

Çocuk gelişimi bölümü hangi fakülteye bağlı?
Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve BİLGİ’li Çocuk Gelişimciler Kulübü tarafından düzenlenen Ergenlik …

2 yıllık çocuk gelişimi nerede çalışır?​

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü, MEB’e bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında, özel eğitim kurumlarında, rehabilitasyon merkezlerinde, çocuk kliniklerinde, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına bağlı kurumlarda istihdam edilme imkanına sahiptir.

Geri