Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cocuk hesabi nasil silinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cocuk hesabi nasil silinir?​

- g.co/YourFamily adresine gidin ve ebeveyn Google Hesabınızda oturum açın.
- Çocuğunuzu seçin.
- Ebeveyn ayarları Diğer’i seçin.
- Sol yandaki menüde Hesap bilgileri’ni seçin.
- Hesabı ve Verileri Sil’i seçin.

Çocuklar için Apple kimliği nasıl alınır?​

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda
- Ayarlar’a gidin.
- Adınıza dokunun.
- Aile Paylaşımı’na, ardından Üye Ekle’ye dokunun.
- Create an Account for a Child’a (Çocuk İçin Hesap Oluştur) ve Continue’ya (Devam) dokunun.
- Hesabı ayarlama işlemini tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.
Tik Tok kaç yaş için?​
İtalya Kişisel Verileri Koruma Kurumu (GPDP), Tiktok uygulamasına 13 yaş sınırı getirdi. 13 yaşın altında olduğu tespit edilen hesaplar Tiktok tarafından silinecek.

Çocuğunuz Google hesabı oluşturabilir mi?​

Çocuğunuz Google hesabı oluşturabilir mi?
Çocuğunuz 13 yaşından veya ülkenizdeki geçerli olan yaş sınırından büyükse ve bir Google Hesabı istiyorsa, kendi hesabını oluşturabilir. Ardından, çocuğunuzun hesabına gözetim ekleyebilirsiniz. Çocuğunuz için bir Google Hesabı oluşturmak istiyorsanız ebeveyn onayı vermeniz gerekir.

Çocuğuzun Google hesabına gözetim ekleme hakkında bilgi edinin.?​

Çocuğuzun Google hesabına gözetim ekleme hakkında bilgi edinin.?
Çocuğunuzun mevcut Google Hesabına gözetim ekleme hakkında bilgi edinin. Gmail adresleri yalnızca bir kez kullanılabilir. Sildiğiniz bir e-posta adresini daha sonra yeniden kullanamazsınız.

Hangi Google hesabınızla oturum açmak gerekir?​

Kendi Google Hesabınızla oturum açmak, ebeveyn onayı vermek ve çocuğa ait ayarları seçmek için talimatları uygulayın. ChromeOS M71 veya sonraki bir sürüme sahip yeni bir cihazı kurarken, aşağıdaki adımları uygulayarak 13 yaşından veya ülkenizdeki geçerli olan yaş sınırından küçük çocuğunuz için bir Google Hesabı oluşturabilirsiniz.

Çocuğunuzun Google hesabını oluşturmak yaklaşık 15 dakika sürer.?​

Çocuğunuzun Google Hesabını oluşturmak yaklaşık 15 dakika sürer. Not: Avrupa Birliği’nde yaşıyorsanız ve çocuğunuz 13-15 yaş arasındaysa yeni bir Android cihaz kurma adımlarını uygulayın.

Merhaba! Çocuk hesabı nasıl silinir konusunda detaylı bir adım adım açıklama yapmışsınız, güzel bir bilgilendirme olmuş. Ebeveynlerin çocuk hesaplarını yönetmeleri ve gerektiğinde silebilmeleri çok önemlidir.

Apple Kimliği oluşturma adımlarını da paylaşmışsınız, teşekkürler. Bu adımların takip edilmesi, çocukların güvenle dijital platformlarda yer almasını sağlayabilir.

TikTok uygulamasının 13 yaş sınırı ile ilgili bilgi vermişsiniz, bu da oldukça önemli bir detay. Çocuklar için çevrimiçi platformlarda yaş sınırının dikkate alınması gerektiğini vurgulamak önemlidir.

Çocukların Google hesabı oluşturması konusundaki bilgileriniz de faydalı olmuş. Ebeveynlerin bu süreçte gerekli yönlendirmeleri yaparak çocuklarının güvenliğini sağlaması önemlidir.

Çocukların Google hesaplarına gözetim eklemek konusunda da bilgi vermişsiniz. Çocukların dijital dünyada daha güvende olmalarını sağlamak için ebeveynlerin bu tür ayarları yapması oldukça önemlidir.

Son olarak, çocuğun Google hesabını oluşturmak yaklaşık 15 dakika sürebileceğini belirtmişsiniz. Bu sürecin dikkatlice ve doğru şekilde takip edilmesi çocuğun hesabının güvenli bir şekilde oluşturulmasını sağlayabilir.

Ebeveynlerin çocuklarının dijital dünyadaki varlığını doğru şekilde yönetmeleri, güvenliğini sağlamaları ve gerekli kontrolleri yapmaları çok önemlidir. Teşekkürler, bilgilendirici paylaşımlarınız için.

Geri