AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cocuk Dr Mustafa Aydin Kimdir?

Editör

Yeni Üye

Çocuk Dr Mustafa Aydın Kimdir?​

1989 Samsun 19 Mayıs Üniversitesi mezunuyum.1994 yılında Zeynep Kamil Hastanesinde Çocuk Hastalıkları Ihtisasımı tamamladım.1996-2002 Yılları Arasında Çamlıca Ömür hastanesinde çalıştım. 2002 senesinden beri serbest hekim olarak çalışmaktayım.

Dr Hakan Balta hangi hastanede?​

Dr. İlgi ERTEM ile çalışıyordum hem de Özel TOBB ETÜ Hastanesi’nde pediatri hekimi olarak hizmet veriyordum.

Fulya Erdem hangi hastanede?​

Fulya Erdem hangi hastanede?
Uzmanlığını 2012 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlayan Fulya Erdem Özel Ege Liva Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Vildan Barlas hangi hastanede?​

Vilda Barlas Cerrahpaşa ekibi ile birlikte “İnternational Hospital, Amerikan hastanesi ve Metropolitan Florance Nightingle” hastanelerinde çalıştıktan sonra 2005 yılında Jinekolog eşi ile birlikte Gaziosmanpaşada Özel Barlas Cerrahi Tıp Merkezini kurmuşlar ve orada Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları departmanı ve Yenidoğan …

Mustafa Aydın Ne doktoru?​

Mustafa Aydın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıdır. Alerji, Akut Bronşit, Aşılama Ve Bağışıklama alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Miktat Öztürk Kimdir?​

Miktat Öztürk Kimdir?
1964 yılında doğmuştur. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 1999 yılında İstanbul Bakırköy Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Özlem gülümser kim?​
Özlem Gülümser Floortime uygulayıcısıdır. Gelişimsel Pediatri Derneği Başkan yardımcısıdır. Evli ve iki çocuk annesidir.
Mustafa Aydın memleketi neresi?​
Mustafa Aydın, Kars’ın Selim ilçesine bağlı Beyköy’de doğmuştur. Babasının adı Ali, annesini adı ise Zeynep’tir. Köyünü ve soyunu “Aslımı sorana belge sunarım /Beyoğlu Beyköylü Mustafa Beyim /Ecdadımı yedi göbek sayarım” dizelerinde anlatır. Mustafa Aydın, altı kardeşin dördüncüsüdür (Mergen 2008: 466).

Ali müsevitoğlu hangi hastanede?​

Ali müsevitoğlu hangi hastanede?
Dr. Ali Müsevitoğlu | Doktorlarımız | Medilife Sağlık Gr…

Semiha Yavuz kimdir?​

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kliniği’nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 1974 yılında doğmuştur. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kliniği’nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Bil Holding kimin?​

::Bil Holding:: Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV), 1995 yılında, bir ülkenin en büyük sermayesinin eğitimli insan olduğuna inanan Dr. Mustafa AYDIN ile çoğunluğu akademisyen iş adamlarından oluşan bir grup tarafından kurulmuştur.

Istanbul Aydın Üniversitesi kurucusu kimdir?​

Istanbul Aydın Üniversitesi kurucusu kimdir?
Mustafa Aydınİstanbul Aydın Üniversitesi / Kurucusu

Metehan Polat kimdir nerelidir?​

Erzurum’un Oltu ilçesinde 9 yıl önce heyecanla söylediği türkünün ardından sosyal medyaya yüklenen türkülerinin video kayıtları bir milyondan fazla izlenen 17 yaşındaki Metehan Polat, lise eğitimi sonrası konservatuvar eğitimi alarak müzikteki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Dr. Mustafa Aydın, 1989 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nden mezun olmuş ve 1994 yılında Zeynep Kamil Hastanesi'nde Çocuk Hastalıkları Ihtisasını tamamlamış bir doktordur. 1996-2002 yılları arasında Çamlıca Ömür Hastanesi'nde çalışmış ve 2002 yılından bu yana serbest hekim olarak hizmet vermektedir. Mustafa Aydın, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıdır ve alerji, akut bronşit, aşılama ve bağışıklama gibi alanlarda hizmet vermektedir. Kars'ın Selim ilçesine bağlı Beyköy'de doğmuştur ve kökeniyle gurur duymaktadır.

Geri