AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cocugunuzun Google hesabini silebilir veya geri yuklemesi gerekir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çocuğunuzun Google hesabını silebilir veya geri yüklemesi gerekir?​

Çocuğunuz 13 yaşın veya ülkenizde geçerli olan yaş sınırının altındaysa çocuğun Google Hesabını silebilir veya geri yükleyebilirsiniz. Başka kişilerin cihazı gözetim altında olmaksızın kullanmasına izin vermek için Android veya Chromebook’tan çocuğunuzun hesabını kaldırmanız gerekir.

Neredeyse çocuğunuzun hesabını kaldırmak gerekir?​

Başka kişilerin cihazı gözetim altında olmaksızın kullanmasına izin vermek için Android veya Chromebook’tan çocuğunuzun hesabını kaldırmanız gerekir. Çocuğunuzun hesabını silerseniz e-postalarını, fotoğraflarını ve hesap bilgilerini kaybetmeden önce hesabı geri yüklemek için sınırlı bir süreniz olur.
Çocuğunuzun hesabını silerseniz e-postalarını, fotoğraflarını ve hesap bilgilerini kaybetmeden önce hesabı geri yüklemek için sınırlı bir süreniz olur. İpucu: Bu seçenek yalnızca çocuğunuzun Google Hesabını siz oluşturduysanız ve çocuğunuz 13 yaşın (veya ülkenizdeki geçerli olan yaş sınırının) altındaysa kullanılabilir.
Çocuğunuzun Google hesabına gözetim eklediniz mi?
Çocuğunuzun hesabı “silinmez” ve diğer cihazlarda oturumu açık kalabilir. Önerilen: Uygulama verilerinin kaldırıldığından emin olmak için cihazları fabrika ayarlarına sıfırlayın. İpucu: Çocuğunuzun mevcut Google Hesabına gözetim eklediyseniz bu işlemi gerçekleştirmek için çocuğunuzun yardımına ihtiyacınız olacaktır.

Çocuğunuzun hesabıyla oturum açamaz?
Çocuğunuz hesabıyla oturum açamaz ve Gmail, Drive, Takvim veya Play gibi Google hizmetlerini kullanamaz. Çocuğunuzun hesabıyla Google Play’den satın alınan içeriğe (ör. uygulamalar ve oyunlar) erişimi kaybedersiniz. Çocuğunuz aile aboneliklerine erişimi kaybeder. Çocuğunuzun hesabıyla ilgili verileri nasıl indireceğinizi öğrenin.

Geri