AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cocugunu doverek olduren baba ne oldu?

Editör

Yeni Üye

Çocuğunu döverek öldüren baba ne oldu?​

Ankara’nın Altındağ ilçesinde oğlu Kadir Gezer’i döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Onur Gezer, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Ankara’da 2,5 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltınan alınan baba tutuklandı.

Çocuğunu Öldüren Baba Öldü mü?​

Çocuğunu Öldüren Baba Öldü mü?
Antalya’da 3 aylık kızı Elif Ada Topçu’yu döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Gaffar, çarşafla ranzaya asılmış halde bulundu. Yapılan kontrolde Gaffar’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Antalya’da 3 aylık bebeğini darbederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı, cezaevinde ölü bulundu.

Erdal Kızıloğlu kimdir?​

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan Erdal Kızıloğlu, 26 Mart günü saat 17.00 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, 4 gün önce eski eşi Ayşe İşlek (46) ve kızı Tuba Kızıloğlu’nu (30) öldürdüğünü itiraf etti.

Ali Yardım Oldu mü?​

Ali Yardım Oldu mü?
KIZLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞTİ Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak’taki bir apartmanın giriş katındaki evde silah seslerinin duyulması üzerine çevre sakinleri polise haber vermiş, eve gelen ekipler Elif Mina (4), kardeşi Miray Hira (2) ile babaları Ali Yardım’ın (29) cesedini bulmuştu.
Mustafa G öldü mü?​
Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Mustafa G., bu sabah koğuşuna giren görevliler tarafından çarşafla ranzaya asılı halde bulundu. Yapılan incelemede Mustafa G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

2 çocuğunu öldüren baba öldü mü?​

2 çocuğunu öldüren baba öldü mü?
İstanbul Maltepe’de yaşanan olayda Ali Yardım (29), 2 ve 4 yaşlarında 2 kızını pompalı tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etmişti. Cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Çocuklarının cenazelerini bekleyen acılı anne, “Dün akşam aradı.

Çocuğunu öldüren futbolcu kim?​

Bursa’da, 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş’ı tedavi gördüğü hastanede boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş (34), ‘alt soydan akrabayı kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Dilek yardımın çocukları nasıl öldü?​

Dilek yardımın çocukları nasıl öldü?
Ali Yardım’a çocuklarını görme hakkı verildiği anda eşi Dilek’ten intikam almak için iki ve üç yaşındaki iki kızını pompalı tüfekle öldürdü ve intihar etti. Dilek Çakır’la bu acının üzerinden beş gün geçmişken konuşmuştum…

Dilek Çakır’a ne oldu?​

Cevher Toktaş hangi takımda oynadı?​

Cevher Toktaş hangi takımda oynadı?
Cevher Toktaş, 13 Eylül 1987 tarihinde Malatya’da doğdu. Bursa Merinosspor, Gençlerbirliği Oftaş (Hacettepe), Kahramanmaraşsspor, Tarsus İdman Yurdu, Siirtspor, Adıyamanspor, Bursa Nilüferspor, Kozan Belediyespor, Ankara Adliyespor ve Bursa Yıldırımspor takımlarında forma giydi.
Cevher Toktaş cezası belli oldu mu?​
Bursa’da, 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş’ı tedavi gördüğü hastanede boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş , ‘alt soydan akrabayı kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Dilek Yardım olayı nedir?​

Dilek Yardım olayı nedir?
Yapılan ilk incelemede, baba Ali Yardım’ın iki kızını pompalı tüfek ile öldürdükten sonra aynı tüfekle kendine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Sinir krizleri geçiren anne Dilek Yardım, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan acı olayda, Onur Gezer isimli baba, oğlu Kadir Gezer'i döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Benzer şekilde Antalya'da da Mustafa Gaffar isimli baba, 3 aylık kızı Elif Ada Topçu'yu döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde hayatını kaybetti. Bu trajik olaylar oldukça üzücü ve yürek parçalayıcıdır.

Öte yandan, Maltepe'de yaşanan bir başka acı olayda ise Ali Yardım, 2 ve 4 yaşlarındaki kızlarını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etmiştir. Bu tür trajik olaylar toplumda derin üzüntü yaratmaktadır ve bilinçlenme ve önlemler alınması gerektiğini göstermektedir.

Ayrıca, Bursa'da eski Süper Lig futbolcusu Cevher Toktaş, tedavi gördüğü hastanede 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanmış ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştır. Bu tür şiddet olayları, toplumda derin yaralar açmakta ve ciddi şekilde ele alınması gereken bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Üzücü ve endişe verici olan bu tür olayların önlenmesi için toplumsal farkındalığın arttırılması, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır tolerans politikasının benimsenmesi ve gerekli eğitim ve destek sistemlerinin güçlendirilmesi büyük önem taşımaktadır. Toplumun tüm kesimlerinin bu konuda duyarlı olması ve çocukların güvenliği için gerekli adımların atılması gerekmektedir.

Geri