Cocostar Pasta Tarifi İcin Malzemeler Pandispanya icin;
*3 yumurta
*3 turk kahvesi fincani şeker
*2 turk kahvesi fincanı un
*2 turk kahvesi fincanı nisasta
*Yarım turk kahvesi fincanı ılık su
*1 paket vanilin
*1 paket kabartma tozu
*25 gr kakao
Cocostar icin
*1 kutu yani iki paket krem santi
*1 su bardağı sut
*2 5 su bardağı hindistan cevizi
Ganaj icin
*200 ml krema
*80 gr sutlu cikolata
*80 gr bitter cikolata
Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Pandispanya icin yumurtanın akı ve sarısı ayrılır akına 1 5 fincan toz şeker eklenip mikserle beyazlaşana kadar cırpılır
*Sarısına 1 5 fincan toz şeker ve yarım fincan sıcak su eklenir
*Rengi biraz acılana kadar cırpılır
*Daha sonra sarısına un, nişasta ve kakao kabartma tozu vanilya eklenir karıştırılır
*Akı yavaş yavaş sarısına eklenir karışıtırılır ve kelepceli kalıbın altına yağlı kağıt konulur Kenarları boş kalacak şekilde hamur bosaltılır ve fırına atılır cocostar icin sut ve ikili krem santi cırpılır
*Hindistan cevizi eklenip soğumuş keke surulur kelepceli kalıpta daha sonra uzeri icin krema kaynatılır
*Kaynayınca ocaktan alınıp cikolatalar eklenir ve kremanın sıcaklığı ile erir soğuyunca en uste boşaltılıp yayılır bu işlemlerin hepsi birleştirirken kelepceli kalıpta yapılıyor Vaktin yoksa en az 3 – 4 saat varsa 1 gun buzdolabında bekletip kenarlar bıcak yardımı ile hava alır ve kalıp acılır zaten pasta duşuyor afiyetler olsun
*3 yumurta
*3 turk kahvesi fincani şeker
*2 turk kahvesi fincanı un
*2 turk kahvesi fincanı nisasta
*Yarım turk kahvesi fincanı ılık su
*1 paket vanilin
*1 paket kabartma tozu
*25 gr kakao
Cocostar icin
*1 kutu yani iki paket krem santi
*1 su bardağı sut
*2 5 su bardağı hindistan cevizi
Ganaj icin
*200 ml krema
*80 gr sutlu cikolata
*80 gr bitter cikolata
Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Pandispanya icin yumurtanın akı ve sarısı ayrılır akına 1 5 fincan toz şeker eklenip mikserle beyazlaşana kadar cırpılır
*Sarısına 1 5 fincan toz şeker ve yarım fincan sıcak su eklenir
*Rengi biraz acılana kadar cırpılır
*Daha sonra sarısına un, nişasta ve kakao kabartma tozu vanilya eklenir karıştırılır
*Akı yavaş yavaş sarısına eklenir karışıtırılır ve kelepceli kalıbın altına yağlı kağıt konulur Kenarları boş kalacak şekilde hamur bosaltılır ve fırına atılır cocostar icin sut ve ikili krem santi cırpılır
*Hindistan cevizi eklenip soğumuş keke surulur kelepceli kalıpta daha sonra uzeri icin krema kaynatılır
*Kaynayınca ocaktan alınıp cikolatalar eklenir ve kremanın sıcaklığı ile erir soğuyunca en uste boşaltılıp yayılır bu işlemlerin hepsi birleştirirken kelepceli kalıpta yapılıyor Vaktin yoksa en az 3 – 4 saat varsa 1 gun buzdolabında bekletip kenarlar bıcak yardımı ile hava alır ve kalıp acılır zaten pasta duşuyor afiyetler olsun