SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı süt (ıslatmak için)
Üzeri için;
1 paket kremşanti
1,5 çay bardağı süt
2 su bardağı hindistan cevizi
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Ganajı için;
200 ml sıvı krema
200 gram çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kekimizi yapalım. Bir kabın içerisinde yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpalım.
Sonra süt, ve kuru materyalleri ekleyelim.
Kelepçeli kalıp içerisine yağlı kağıt serelim ve harcı dökelim.
180 derece evvelden ısıtılmış fırında yaklaşık yarım saat pişirelim. 20dakikadan sonra denetim edebilirsiniz.
Pişen keki soğuması için kenara alalım.
1 paket şantiyi süt ile çırpalım. İçerisine hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyelim.
Ganaj için kremayı kaynama noktasına gelene kadar ocakta tutalım. Sonra içerisine çikolatayı ekleyelim karıştıralım.
Soğuyan keki süt ile ıslatalım ve hindistan cevizli harcı yayalım.
Üzerine ise soğumuş olan ganajı yayalım.
Süslemesi büsbütün zevkinize ilişkin Afiyetler olsun….
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı süt (ıslatmak için)
Üzeri için;
1 paket kremşanti
1,5 çay bardağı süt
2 su bardağı hindistan cevizi
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Ganajı için;
200 ml sıvı krema
200 gram çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kekimizi yapalım. Bir kabın içerisinde yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpalım.
Sonra süt, ve kuru materyalleri ekleyelim.
Kelepçeli kalıp içerisine yağlı kağıt serelim ve harcı dökelim.
180 derece evvelden ısıtılmış fırında yaklaşık yarım saat pişirelim. 20dakikadan sonra denetim edebilirsiniz.
Pişen keki soğuması için kenara alalım.
1 paket şantiyi süt ile çırpalım. İçerisine hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyelim.
Ganaj için kremayı kaynama noktasına gelene kadar ocakta tutalım. Sonra içerisine çikolatayı ekleyelim karıştıralım.
Soğuyan keki süt ile ıslatalım ve hindistan cevizli harcı yayalım.
Üzerine ise soğumuş olan ganajı yayalım.
Süslemesi büsbütün zevkinize ilişkin Afiyetler olsun….
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı