Coco Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
3 adet yumurta beyazı
1 su bardağı toz şeker
300 gram hindistan ceviz tozu
Yarım çay kaşığı vanilya
Süslemek için;
100 gram bitter yahut sütlü çikolata
Coco Kurabiye Tanımı Yapılışı
Yumurta akını ve şekeri macun kıvamına gelene kadar çırpalım.
Karışıma vanilya ve hindistan cevizini azar azar dökelim hamur haline getirelim.
Hazırladığımız karışım daha kıvam alabilmesi için 15 dk buzdolabında bekletelim.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize dondurma kaşığı yahut yemek kaşığı üzere misal bir alet kullanarak harçtan modül alıp bastırarak kurabiyeleri yerleştirelim.
Evvelce ısıtılmış 160 derce fırında 15 -20 dk pişirelim.
Pişen kurabiyelerimizi oda sıcaklığında bekletelim.
Bermari adabı erittiğimiz çikolataları kurabiyenin tabanına bandırıp tekrar yağlı kağıt üzerine koyalım.
Kalan son çikolatayıda üzerine gezdirelim akabinde buzdolabında bekletelim.
3 adet yumurta beyazı
1 su bardağı toz şeker
300 gram hindistan ceviz tozu
Yarım çay kaşığı vanilya
Süslemek için;
100 gram bitter yahut sütlü çikolata
Coco Kurabiye Tanımı Yapılışı
Yumurta akını ve şekeri macun kıvamına gelene kadar çırpalım.
Karışıma vanilya ve hindistan cevizini azar azar dökelim hamur haline getirelim.
Hazırladığımız karışım daha kıvam alabilmesi için 15 dk buzdolabında bekletelim.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize dondurma kaşığı yahut yemek kaşığı üzere misal bir alet kullanarak harçtan modül alıp bastırarak kurabiyeleri yerleştirelim.
Evvelce ısıtılmış 160 derce fırında 15 -20 dk pişirelim.
Pişen kurabiyelerimizi oda sıcaklığında bekletelim.
Bermari adabı erittiğimiz çikolataları kurabiyenin tabanına bandırıp tekrar yağlı kağıt üzerine koyalım.
Kalan son çikolatayıda üzerine gezdirelim akabinde buzdolabında bekletelim.