AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Coca Cola degeri dustu mu?

Editör

Yeni Üye

Coca Cola değeri düştü mü?​

Birkaç saat içerisinde de Coca Cola’nın 242 milyar dolar olan piyasa değeri dört milyar dolar düşerek, 238 milyar dolara geriledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Euro 2020’nin ana sponsorlarından olan Coca-Cola, “Herkes kendi içecek tercihlerini yapabilir” ifadelerini kullandı.

Ronaldo neden kola içmiyor?​

Ronaldo neden kola içmiyor?
“KOLA YERİNE SU İÇİN” Önünde bulunan turnuvanın sponsorlarından Coca Cola’nın iki şişesini kenara alan Cristiano Ronaldo, “Su için” dedi.

Coca Cola neden yok?​

Coca-Cola Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır. “Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

Ronaldo Süü demeden önce ne diyor ispanyolca?​

Ronaldo Süü demeden önce ne diyor ispanyolca?
Ronaldo, Man Utd TV’ye verdiği röportajda, Real Madrid’deyken ‘siii (İspanyolca’da ‘evet’ anlamına gelir) demeye başladım. ‘Kazandığımızda herkes ‘siiiii’ derdi ve ben de söylemeye başladım.
Ronaldo Süü demeden önce ne diyor Portekizce?​
Gazlı içecekleri tüketmediğini geçmişte de ifade eden 36 yaşındaki futbolcu, şişeleri önünden kaldırdıktan sonra, Portekizce, ‘su’ anlamına gelen “Aqua” diyerek su içilmesini önermişti.

Bim’de 2 5 litre kola ne kadar?​

Bim’de 2 5 litre kola ne kadar?
BİM Coca Cola 2.5 LT fiyatı şuan güncel olarak 9.50 TL dir. Fiyatın değişim tarihi 15.09.2021, değişmeden önceki fiyatıda TL dir.

2 buçuk litre Kola ne kadar?​

2.5 lt5,56 TL/lt.

Coca Cola reklamından sonra ronaldoya ne yapıldı?​

Coca Cola reklamından sonra ronaldoya ne yapıldı?
Ronaldo’nun şişeleri kaldırmasının ardından şirketin hisseleri yüzde 1,6 düşmüş, şirket 4 milyar dolar değer kaybetmişti. Ronaldo, 2006 Dünya Kupası sırasında Coca-Cola’nın Çin’de yayınlanan bir reklamında oynamıştı. Reklamın sosyal medyada yayılmasının ardından bazı kullanıcılar Ronaldo’yu “ikiyüzlülükle” suçladı.

Ronaldo Suu demeden önce ne diyor?​

‘Siu’ sevincini 2013’te Real Madrid’in Chelsea’yle oynadığı bir hazırlık maçında icat eden 37 yaşındaki oyuncu şöyle anlatıyor: “Real Madrid’deyken kazandığımızda herkes ‘evet’ anlamına gelen ‘si’ kelimesini söylüyordu. Onlar ‘siiiii’ dedikçe ben de söylemeye başladım.

Evet, Coca-Cola'nın piyasa değeri birkaç saat içinde 4 milyar dolar düşerek 238 milyar dolara geriledi. Bu düşüş, şirketin 242 milyar dolar olan değerinden kayda değer bir azalmayı temsil ediyor.

Coca-Cola'nın piyasa değerindeki bu düşüşün ana nedeni olarak Cristiano Ronaldo'nun Euro 2020 basın toplantısında sponsorlarından Coca-Cola'nın önündeki iki şişeyi kenara koyarak "Su için" demesi gösteriliyor. Bu olayın etkisiyle şirketin hisseleri yüzde 1,6 düşmüş ve şirket 4 milyar dolar değer kaybı yaşamıştı.

Öte yandan, Ronaldo'nun Coca-Cola'nın reklamından sonra su içilmesi tavsiyesinde bulunması da dikkat çekici bir detay. 36 yaşındaki futbolcu, gazlı içecekler tüketmediğini belirtmiş ve su içilmesini önermiştir. Ayrıca, Cristiano Ronaldo'nun sevincini ifade etmek için kullandığı "Siu" kelimesinin kökeni de Real Madrid'de kazandıklarında taraftarların "si" diyerek sevinmelerine dayanmaktadır.

Sonuç olarak, hem Coca-Cola'nın piyasa değerindeki düşüş hem de Ronaldo'nun kola yerine su içmesi ve suyu önermesi, şirketin ve futbolcunun etkisinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bu gelişmeler, marka itibarı ve tüketici tercihleri üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

Geri