AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Co-Op bursu ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Co-Op bursu ne demek?​

Üniversitenin 3.-4. sınıf öğrencileri öncelikli olmak şartıyla CO-OP programına başvuranlar, 3 ay ile 9 ay arasında değişen sürelerle partner firmalarda uzun dönemli staj çalışmasına yerleştirilip henüz öğrenciyken firmalarda çalışarak iş tecrübesi edinirler.
Co-op nedir üniversite?
“Cooperative Education Program”ın kısaltması olan “CO-OP”, Üniversite – İş dünyası entegre eğitim modelidir. CO-OP’un amacı eğitim ile çalışma hayatını bütünleştirmektir. Bu modelle öğrenciler bir yandan eğitimlerine devam ederken diğer yandan iş deneyimi kazanırlar.

Local Co-op ne demek?​

“Yerel co-op” terimi, aynı sistem üzerinde ortak bir şekilde oynanan yerel çok oyunculu oyunlara atıfta bulunur; bunlar bölünmüş ekran veya başka bir görüntüleme yöntemini kullanabilir.
Co op nedir üniversite?
Kanada’da devlet üniversiteleri veya özel kolejler tarafından uygulanan sertifika programları ile maaşlı staj programlarının birleştirildiği, yabancı öğrencilere hem eğitim hem iş tecrübesi kazandırmayı amaçlayan bir programdır Co-Op.
CO-OP programı nedir Kanada?
Co-op Programı Nedir? Kanada’da devlet okulları veya özel okullar tarafından sunulan co-op programları öğrencilere ideallerinde olan meslek ile ilgili teorik eğitimler verirken eğitimini aldıkları alanda da tam zamanlı ve ücretli staj yapma şansı tanıyor. Bu staj dönemine ise co-op dönemi adı veriliyor.

Co PO ne demek?​

Co-Op ifadesinin Türkçe karşılığı kooperatif video oyunu şeklindedir. Bazı kaynaklarda bu ifade doğrudan “iş birlikçi oyun” şeklinde de geçmektedir. Daha anlaşılır şekilde Co-Op eşli video oyunlarını kapsamaktadır.
Co-op ne deme?

Coop hangi ülkenin?​

Coop İsviçre’deki en büyük perakende ve toptancılık mağazalarından biridir. 1969 yılında kurulmuştur. Merkezi İsviçre’nin Basel şehrindedir. Coop kendi içinde çeşitli dallara ayrılmaktadır.
Co-op program ne demek?

Geri