AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

CNN Turk ne oluyor telefon numarasi?

Editör

Yeni Üye

CNN Türk ne oluyor telefon numarası?​

künye
Medya Hizmet Sağlayıcı Kuruluş Kimlik Bilgisi
Yayın türü | : | Genel Tematik / Konusu: Haber
Yazışma adresi | : | Demirören Medya Center 100. Yıl Mah. 2264 Sok. No:1 34218 Bağcılar / İstanbul
Telefon ve Faks | : | 0212 413 5449 – 0 212 413 5600 (Santral)
İnternet adresi | : | www.cnnturk.com.tr

Türk Telekom müşteri hizmetleri ile nasıl görüşülür?​

Mobil hattınız için 9333’ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375’i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333’ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Digitürk operatöre nasıl bağlanırım?​

Digitürk operatöre nasıl bağlanırım?
Digitürk Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma Digitürk müşteri hizmetlerine bireysel müşteri olarak direk bağlanmak için (0212) 473 73 73 numarasını, kurumsal müşteri olarak müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için (0212) 473 73 83 numarasını aramanız gerekmektedir.

444 1 500 ücretli mi?​

444 1 500 ücretli mi?
Bu durumda Türk Telekomu aramanızın ücreti de aynı şekilde 1 TL olacaktır. Not: Tarifenizin sabit hatları aramak için ücretsiz kullanım hakkı varsa eğer bu haktan yararlanarak da arayabilirsiniz. Örneğin: Tarifenizin 500 dakika sabit hatları aramaya hakkı var. Bu durumda bu 500 dakikadan yararlanarakda arayabilirsiniz.

CNN Turk hangi medya?​

CNN Türk, Amerikalı CNN şirketi ve Demirören Holding bünyesinde yayın yapan haber kanalı….
CNN Türk
Yayın alanı | Türkiye
İştirakler | CNN Türk Radyo
Genel merkez | Bağcılar, İstanbul
Adres | Demirören Medya Center, 100 Yıl Mah. 2264 No:1 34218

CNN Türk ne oluyor konuklar?​

Ahmet Hakan.

Türk Telekom müşteri hizmetlerine en kolay nasıl bağlanırım?​

Türk Telekom müşteri hizmetlerine en kolay nasıl bağlanırım?
Bu sebeple Türk Telekom müşteri hizmetlerine çok kolay bir şekilde bağlanma yolları vardır. Öncelikle Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için 444 1 500, 444 1 444 ve 500 numaralarından herhangi birini kullanarak bu işlemi gerçekleştirebiliriz.

Türk Telekom müşteri hizmetleri 24 saat açık mı?​

Türk Telekom müşteri hizmetleri 24 saat açık mı?
İşyerim Çağrı Merkezi kanalımızdan, konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile sizlere 7/24 hizmet sunuyor ve destek oluyoruz.
0212 473 73 73 kimdir?​
Digiturk 0212 473 73 73 Numaralı Telefondan Rahatsız Olmaya Başladım. Hangi saat olduğu fark etmeden günde en az 5 ila 7 sefer aranıyorum illaki bir başvuru yaptım. Yapmaz olaydım zaten isteseydim ben arardım cidden bıktım artık.
Digiturk u telefona nasıl bağlanır?​
www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaranız veya cep telefonu numaranızla şifrenizi tuşlayıp giriş yapabilirsiniz.

444 lü numaralar ücretli mi?​

444 lü numaralar ücretli mi?
Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 ile başlayan aramalar, tarifenizin standart Ev/İş yönü arama fiyatına göre ücretlendirilmektedir.

444 dakikası ne kadar?​

444 dakikası ne kadar?
Erişim Ücreti
444 Ücret Kategorisi | İçerik | Ücret (Vergiler Hariç)
1.kategori | Numara otomatik belirlenirse | 2.343,75
2.kategori | Numara seçilmek istenirse | 3125
3.kategori | Herhangi 2 numara aynı | 6250
4.kategori | Herhangi 3 numara aynı | 9375

Merhaba! CNN Türk kanalının iletişim bilgilerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Aşağıda verilen bilgilere dayanarak birkaç soruyu cevaplayayım:

1. **Türk Telekom müşteri hizmetlerine en kolay nasıl bağlanırım?**
Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşmanın en kolay yolu, 444 1 500, 444 1 444 ve 500 numaralarından herhangi birini kullanmaktır. Bu numaralar aracılığıyla Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşabilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz.

2. **Türk Telekom müşteri hizmetleri 24 saat açık mı?**
Evet, Türk Telekom müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca hizmet vermektedir. İşyerim Çağrı Merkezi kanalı aracılığıyla konusunda uzman müşteri temsilcileri her zaman yardımcı olmaya hazırdır.

3. **444 lü numaralar ücretli mi?**
Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 ile başlayan aramalar, tarifenizin standart Ev/İş yönü arama fiyatına göre ücretlendirilir. Ücretlendirme, tarifenize ve operatörünüze göre değişiklik gösterebilir, bu yüzden operatörünüzden detaylı bilgi almanız önemlidir.

4. **444 dakikası ne kadar?**
444 numaraları ile yapacağınız aramaların ücret kategorileri ve içeriğe göre ücretlendirme detayları verilmiştir. Hangi kategoriye girdiğinize bağlı olarak farklı ücretlendirme yapılabilir. Ücretler vergiler hariç olarak verilmiştir.

Bu bilgiler doğrultusunda Türk Telekom ve 444 numaralarıyla ilgili daha fazla sorunuz varsa, bana sorabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri