- Konu Yazar
CMS nin açılımı nedir?
Açılımı Content Management System olan CMS, web sitelerine ait içeriklerin yönetilmesini sağlayan sistemlerin tümüne verilen isim oluyor.En çok kullanılan içerik yönetim sistemleri nelerdir?
En İyi İçerik Yönetim Sistemleri Hangileridir?CMS Jant nasıl bir firma?
HAKKIMIZDA. “CMS Bir Güven Müessesesidir” sloganıyla 1980 yılında yola çıkan CMS Grubunun şu anda 3000 üzerinde çalışanı ve toplam 262.356 metrekare üzerine kurulu 3 üretim tesisi ile Türkiye’ nin birinci, Avrupa’ nın 3. Büyük alüminyum alaşımlı jant üreticilerindendir.
CMS kime ait?
CMS Jant ve Makina Sanayi A.Ş, Türkiye merkezli bir otomobil jant üreticisidir. Şirket 1980 yılında Tonguç Ösen tarafından kurulmuş olup Türkiye’nin en büyük jant üreticisi ve ihracatçısıdır. Şirketin merkezi İzmir’de yer almaktadır.
CMS kime satıldı?
Kaynaklara göre EBRD ve Actera İzmir merkezli CMS Group’un yüzde 75 ila yüzde 100’ü arasındaki hissesini 400 milyon dolara kadar bir bedelle satın alacak. Satış işleminde Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın da 3. sıradaki jant üreticisi konumunda olan CMS Group’un HSBC Holdings Plc tarafından temsil edildiğini belirtti.PHP CMS nedir?
CMS kısaltılmış olarak adını Content Managament System, yani İçerik Yönetim Sistemlerinden almaktadır. Genelde açık kaynak kodlu yazılımlar olarak bilinir ve php, python, asp gibi bir programlama dili kullanılarak yapılmış web programlarıdırlar.1 içerik yönetim sistemleri nedir?
İçerik Yönetim Sistemi (İYS, İng.: İngilizce: Content Management System ya da CMS) dijital içerik üretilmesini ve düzenlenmesini yönetmeye yarayan yazılım. Bir İYS, genellikle doküman yönetimi, değer yönetimi ve kayıt tutma sistemlerinin birden fazla katılımcı tarafından işbirliği içinde kullanılmasını sağlar.