AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cloudflare guvenli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Cloudflare güvenli mi?​

Bunları yardımcı olmak için kullanır web sitelerini hızlandırmak gibi kötü niyetli saldırılardan korumanın yanı sıra DDoS. Sonuç olarak, aşağıdaki gibi hizmetleri kullanan web siteleri Cloudflare daha güvenlidir ve kullanıcılarına daha iyi bir tarama deneyimi sunar.
CloudFlare’s Always Online ne demek?
Always Online™: Paketinize göre web siteniz belirli aralıklarla CloudFlare tarafında crawl edilerek Google Önbellek’te olduğu gibi sayfalarınızın bir kopyası CloudFlare’da saklanır.
CloudFlare Rocket loader nedir?
Rocket Loader, web sitenizdeki ylliX reklam etiketlerinin performansını ciddi şekilde etkiler ve bu nedenle ylliX reklam etiketlerini web sitenizdeki Rocket Loader’dan hariç tutmanız gerekir. Otomatik modda Rocket Loader kullanıyorsanız, Rocket Loader’ın ylliX reklam etiketlerini yoksayması çok kolaydır .

CloudFlare nedir nasıl kullanılır?​

CloudFlare Nasıl Kullanılır? CloudFlare hizmetlerinden yararlanabilmek için sisteme kayıt olmanız ve kullanacağınız ürünü seçmeniz yeterli oluyor. Siteniz için tercih edeceğiniz hizmeti seçmenizin ardından CloudFlare tarafından size sunulan DNS’leri sitenizin domain DNS’leriyle değiştirmeniz gerekiyor.
Cloudflare DNS iyi mi?
İnternet için çalışmalar yürüten CloudFlare adlı bir şirket yeni DNS hizmeti 1.1.1.1’i tanıttı. Şirketin yaptığı açıklamalara göre bu DNS hizmeti dünyanın en güvenilir ve hızlı DNS hizmeti olacak.
Cloudflare DNS engellendi mi?
Cloudflare tarafından 1 Nisan’da kullanıma sunulan ücretsiz ve gizlilik odaklı 1.1.1.1 DNS hizmeti Türkiye’de engellendi. Yanıt süresiyle Google DNS ve OpenDNS’e fark atan hizmetten yararlanamıyoruz.
- CloudFlare Nedir?
- CloudFlare kurulumu için ihtiyacınız olanlar.
- Adım 1 — Bir CloudFlare hesabı oluşturun.
- Adım 2 — Alan Adını CloudFlare’e ekleyin.
- Adım 3 — CloudFlare’de alan adınız için DNS kayıtlarını kontrol etme.
- Adım 4 — Alan adınızı CloudFlare nameserverlarına yönlendirme.
CloudFlare DNS ne işe yarar?
Bir DNS yönlendirme hizmeti olan Cloudflare 1.1.1.1 hem bilgisayarınızda hem de iOS – Android cihazlarınızda hem de PlayStation ya da Xbox oyun konsollarında kullanabileceğiniz yapıda. İnternet bağlantınızı hızlandırmayı ve daha güvenli hale getirmeyi isteyenler için bu hizmet kesinlikle tercih sebebi olmalı.
CloudFlare ne demek?
ABD merkezli bir şirket olan CloudFlare; internet güvenliği, DDoS, içerik dağıtımı, alan adı ve sunucu konularında hizmet veriyor. Sitenizi güvenli ve hızlı bir şekilde yayınlayabilmenize imkân tanıyan sistem, cache özelliği ile de sitenizi %30 oranında hızlandırabiliyor.

Geri