- Konu Yazar
Clotie kac tl?
Clotie kullanıcısı, her parçayı evinde deneyip, üç gün içerisinde hangilerini satın alıp hangilerini iade edeceğine karar verdikten sonra, satın almak istediği ürünlerin toplam tutarı ve 19,99 TL olan hizmet bedelini kredi kartından online olarak ödüyor.Denebunu ne zaman gelir?
Denebunu Ücretsiz Kutular Teslimat Politikamız gereği; Denebunu Ücretsiz Kutu siparişlerimiz 7-10 iş günü içerisinde teslimat adresine ulaştırılacaktır. Teslim alınmayan Denebunu Ücretsiz Kutu siparişleri iade olur, iade olunan bu siparişler için yeni bir gönderim yapılmaz.Dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini satın almadan önce denemen ve denediğin ürünlerle ilgili fikirlerini paylaşman için Denebunu’yu kurduk! Denebunu, ilgi alanlarına ve profiline uygun ürünler olduğu zaman “Ücretsiz Kutu” ya da “Exclusive Kutular” sayfasında deneyimlemen için sunar ve kapına kadar getirir.
Clotie kimin?
Alışverişe zaman bulamayanlar için kişisel kombin hazırlayan platform olan Clotie’yi geçtiğimiz aylarda size tanıtmıştık. 2017 yılı içerisinde Engin Can Kurt ve Selen Korkmaz tarafından kurulan ve 2017’nin aralık ayında İş Bankası’nın Workup programına dahil olan Clotie’de artık erkekler için de kombin hazırlanıyor.
Clotie ne zaman kuruldu?
Engin Can Kurt ve Selen Korkmaz tarafından 2017 yılı içerisinde kuruldu ve Aralık 2017’de de Workup’a kabul edildi. Clotie’nin web sitesi aylık 1000’den fazla ziyaret alıyor, 700’den fazla üyesi var.
Denebunu ücretsiz kutusu neden çıkmıyor?
Eğer o ay kutu içerisindeki markaların ortak hedef kitlesindeki kriterlere uymuyorsan profiline kutu tanımlanmayabilir. Yaş, cinsiyet, ilgi alanları gibi genel filtrelerin yanı sıra; alışveriş ve tüketim alışkanlıkları gibi detaylı hedeflemeler de yapılmaktadır. Bu kriterleri o ayki markalar belirlemektedir.Dene bunu nasıl kazanılır?
Denebunu kutuları, abonelik usulü değildir; yani kutu alabilmen için yalnızca profilini doldurmuş olman yetmez. Profiline tanımlı bir kutu olduğunda sipariş süresi içerisinde onu “Hemen Ücretsiz Gönder!” butonuna basarak talep etmen gerekmektedir.Engin Can Kurt kimdir?
Engin Can Kurt: Koç Üniversitesi’nde son sınıftayım. Daha önceden bir iki girişim hayata geçirmeye çalıştım. Sonra bir süre kurum içi bir girişim olan Arıkovanı’nda çalıştım. Geçtiğimiz yaz Amerika’da Silikon Vadisinde staj yaptım.
Dene bunu kutu nasıl kazanılır?
Anketimizde bize iletmiş olduğun bilgiler ve daha önce almış olduğun Denebunu Ücretsiz Kutuları sunacağımız kutuların içeriklerine etki edebiliyor, bu nedenle üyelerimizin kutularından farklı marka ve ürünler çıkabiliyor. Eğer profiline tanımlı bir ücretsiz kutu varsa, e-posta ile bilgilendirme alırsın.