- Konu Yazar
Cliff nasıl öldü?
27 Eylül 1986Cliff Burton/Ölüm tarihiCliff Burton kaç yaşında öldü?
24 yaşında (1962–1986)Cliff Burton/Öldüğü zamanki yaşı
Jason Metallica dan neden ayrıldı?
-valla ben yeterince para kazandim.ev aldim,arsa aldim vs. bozulmasin diye ayrilmaya karar verdim.olay budur. metallica nin yeni albumunde tekrar calacak olan insan ama konserlerde bulunmayacakmis.Metallica grubunun ölen bas Gitaristinin adı nedir?
Clifford Lee Burton (10 Şubat 1962 – 27 Eylül 1986), thrash/heavy metal grubu Metallica’nın ikinci bas gitaristidir. Gruba 1982 yılında Ron McGovney’in yerine katılmıştır. Heavy metal müziğin en iyi basçılarından biri olarak görülür.
Dave Mustaine Metallica dan neden ayrıldı?
Bir başka kaza da Mustaine’in alkol problemi yüzünden yaşanır. Beraber alkol kullanırken yanlışlıkla bir şişe birayı McGovney’in bas gitarının üzerine boşaltır. McGovney bu olay üzerine Mustaine ve Hetfield’ı evinden kovar ve kısa süre sonra Metallica’yı bırakır.Cliff Burton kaç yaşında?
James Hetfield kaç yaşında?
58 yaşında (3 Ağustos 1963)James Hetfield/YaşJason Newsted ne zaman ayrıldı?
1988Jason Newsted/Boşanma Tarihi
Metallica grubundan kim öldü?
Kazayı James Hetfield, Lars Ulrich ve Kirk Hammett ufak sıyrıklarla atlatırken uğruna grubun şehir bile değiştirdiği yetenekli basçı Cliff Burton camdan fırlayarak otobüsün altında kalmış, henüz 24 yaşındayken hayata gözlerini yummuştur.Metallica En son ne zaman Türkiye’ye geldi?
Bilet ve albüm satış rakamları ile günümüzün en büyük metal gruplarından biri olan Metallica, 2018 yılında Avrupa’da gerçekleştirdiği turneye Türkiye’yi dahil etmemişti. Grup Türkiye’ye en son 2014 yılında gelmişti.
Megadeth neden dağıldı?
2000’lerin başında eski tarzına geri dönse de, Mustaine’in kolundaki sakatlık yüzünden gitar çalamayacak durumda olması sebebiyle 2002’de grup dağıldı. Grubun kurucusu, aynı zamanda gitaristi ve vokalisti olan Dave Mustaine’dir. Metallica’dan kovulan Mustaine, David Ellefson ile tanışarak Megadeth’i kurmuştur.Dave Mustaine iyileşti mi?
Thrash metalin ‘büyük dörtlüsünden’ Megadeth’in solisti ve gitaristi Dave Mustaine, gırtlak kanseri teşhisi konduğunu açıkladıktan 5 ay sonra hastalığı yendi. Pomelo Rocker adlı YouTube kanalına söyleşi veren Ellefson, “Dave’in kanser tedavisi tamamlandı. Şu an iyileşme sürecinde.