- Konu Yazar
Çkys nedir nasıl kullanılır?
ÇKYS sorgulama hizmetiyle, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığına bağlı olan ve burada görev yapmakta olan tüm sağlık teknikerleri, hemşireler, doktorlar gibi Sağlık Bakanlığında çalışmakta olan bütün personelin zimmet bilgilerine ulaşmaları ve görev yerleri hakkında da bilgi edinmelerini sağlamaktadır.Malzeme Kaynakları Yönetim Sistemi nedir?
Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların malzeme takibinin yapıldığı ana modülüdür. MKYS ile tüm kurumların depolarındaki taşınırlar görünebilmekte,fiyatlar ve ihtiyaç fazlası malzemeler izlenebilmektedir. IKYS ile entegre olarak zimmet kontrolü ve Malzeme çıkışı MKYS üzerinden yapılmaktadır.ÇKYS Birim/Kurum kodu İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden öğrenilmelidir.
Birim CKYS nedir?
Bakanlığımız merkez teşkilatı ile bağlı kuruluşların merkez ve taşra teşkilatında kadrolu veya sözleşmeli olarak görev yapan tüm personelin özlük bilgileri, eğitim, sicil, terfi, kadro ve atama hareketlerinin yer aldığı insan kaynakları planlamasının yapıldığı sistemdir.
Çkys kaydı nasıl yapılır?
http://ckyshst.saglik.gov.tr/ckyshst.htm adresinden girebilirsiniz. ÇKYS Yönetim Kümesine tıklayın ÇKYS Güvenlik Sistemi ne tıklayın Kullanıcı Tanımlamaya tıklayın Page 2 2 Kullanıcı ve Rotalama ekranı karşımıza gelecek. Bu ekranda tanımlanmış kişilerin listesi mevcuttur.
Mkys anlamı nedir?
malzeme kaynaklı yönetim sistemi anlamına gelmektedir. devletin bundan sonra devlet hastanelerindeki malzeme giriş-çıkışlarından haberdar olmak, hastanelerin depolarındaki malzemelerin sayısı vb gibi durumları kontrol altına almak için uyguladığı sistem.Mkys fiyat sorgulama nasıl yapılır?
MKYS Fiyat Sorgulama Ekranındaki İli bölmesindeki ”–Değer Seç—” butonuna tıklandığında Şekil-8 ekranı gelir. Şekil-8 ekranındaki ”Ara…” butonuna tıklandığında Şekil-9 Ekranı gelir. -9-A Ekranındaki ”Tümünü Taşı” butonuna basıldığında Tüm İller sağ tarafa geçer. (Şekil-9-B) Sonra ”Tamam” butonuna basılır.Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Kodu. Sağlık tesisine (hastane) ait ÇKYS kod bilgisidir.
Çkys ne demek?
ÇKYS (Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi): ÇKYS; Sağlık Bakanlığı’nın, bakanlığın tüm personelinin, kurum ve bina bilgileri, malzeme bilgisi ve özel sağlık kuruluşlarının izlendiği sistemdir.
Isimler çkys ye ne zaman düşer?
Tayininiz çıkıp,çksy’ye düşünce 45 günlük süreniz var. Çksy’e düşünce 45 gün içinde yeni iş yerinizde başlamanız gerekiyor,yoksa tayininiz iptal olur. Sağlık bakanlığı personelinin modülü. Tayinleri olduğunda oraya yüklenir,bakanlık oradan tayip eder.Personellerin tayin işlemleri,giriş çıkışları oradan takip edilir.