- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ckbogazici hangi illerde var?
Müşteri Hizmet MerkezleriBedaş hangi bölgeye bakıyor?
BEDAŞ 17. dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul Avrupa Yakası şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 9.162.919 nüfusa sahiptir.
Bedaş Genel Müdürü kim?
BEDAŞ, Arnavutköy Belediyesi ile Bir Araya Geldi BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’yı Ziyaret etti.CK Boğaziçi Elektrik abonelik nerede yapılır?
Nereden Başvurabilirim? Başvurunuzu dijital kanallar üzerinden yapmak isterseniz; Online İşlem Merkezimiz veya mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz. Online İşlem Merkezimiz üzerinden aboneliğinizi hızlıca yapmak için buraya tıklayabilir, mobil uygulamalarımızı (iOS – Android) linklerinden indirebilirsiniz.
CK özel mi?
CK Boğaziçi Elektrik Türkiye genelinin önemli bir yüzdesine Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan da onay alarak perakende satış yapan özel bir elektrik dağıtım şirketidir.BEDAŞ ı nereye şikayet edebilirim?
Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.
Bedaş Murat Yiğit kimdir?
BEDAŞ’ta genel müdür olan Murat Yiğit, 1974 yılında Elazığ’da doğdu. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra MBA’ini tamamlayan Yiğit, 1998’de İBB Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Müdürlüğü’nde iş hayatına başladı.Gonca Saldanlı kimdir?
Enerji sektörünün devlerinden Bereket Enerji Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’nın gelini Gonca Saldanlı, Labada Gurme ismindeki restoranıyla hizmet sektöründe. Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı üzerinde hizmete giren Labada Gurme için dün bir açılış kokteyli düzenlendi.