AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

CK enerji ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

CK enerji ne iş yapar?​

Türkiye’nin üç bölgesinde, yedi ilde 8,4 milyon elektrik tüketicisine hizmet veren CK Enerji’nin yılda 40 milyar kilovatsaatlik elektrik dağıtım ve 36 milyar kilovatsaatlik elektrik satış gücü bulunmaktadır.

CK Boğaziçi ile TEDAŞ aynı mı?​

12 Temmuz 1995 tarihinde adı “Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. “ olarak değiştirilir ve TEDAŞ’a bağlı bir ortaklık yapısıyla çalışmaya başlar.
CK özel mi?
CK Boğaziçi Elektrik Türkiye genelinin önemli bir yüzdesine Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan da onay alarak perakende satış yapan özel bir elektrik dağıtım şirketidir.
CK Boğaziçi hangi şirketin?
cengiz kolin ortaklığının enerji şirketi. istanbul avrupa yakası boğaziçi elektrik dağıtım, akdeniz elektrik dağıtım ve çamlıbel elektrik dağıtım şirketleri bu ortaklığın bünyesindedir. ilk hali clk olan ve limak’ın ayrılması ile ck elektrik olan enerji firmasıdır.

CK Boğaziçi ne iş yapar?​

Hakkında. İstanbul’un Avrupa yakasında Türkiye genelinin yüzde 10’una denk gelen yaklaşık 4,5 milyon aboneye ‘görevli tedarik şirketi’ sıfatıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından onaylanan perakende satış tarifeleri üzerinden hizmet vermekteyiz.

CK Boğaziçi elektrik ne demek?​

faturanızı cep telefonundan uygulama üzerinden veya internet sitelerinden ödemek isterseniz en az 2 taksit yapıp bankaya komisyon ödemek zorunda kaldığınız elektrik dağıtım şirketi.
TEDAŞ açılımı nedir?
TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.
CK Boğaziçi abonelik ücreti ne kadar?
Abonelik Ücreti / Güvence Bedeli *Güvence bedeli, mesken aboneleri için, en az 5 kW sözleşme gücü üzerinden hesaplanır; böylece ödenmesi gereken güvence bedeli en az 118,50 TL olur. Meskenler için ortalama güç ise 6kW (142,20 TL) civarındadır.

CK elektrik faturası nedir?​

Müşteriye ait ad soyad, adres, TCKN, iletişim bilgisi ve enerji kullanırken tüketiminin fiyatlandırıldığı tarife grubu (mesken, ticarethane, sanayi…) gibi bilgileri ifade eder. Tüketim dönemi içinde kullanılan elektrik tüketimi ve vergilerin toplamıyla oluşan ve müşterimiz tarafından ödenecek toplam bedeldir.

CK Akdeniz elektrik kime ait?​

Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerinde bulunan 2.833.306 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla AKDENİZ EDAŞ, Cengiz Holding, Kolin İnşaat ve Limak Holding tarafından işletilmektedir.
CK Boğaziçi elektrik güvence bedeli ne kadar?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güvence bedelini yıllık olarak güncellemektedir. Bu bedel tüm görevli elektrik şirketleri tarafından uygulanmaktadır. EPDK’nın 2022 yılı için belirlemiş olduğu 1 kW başına elektrik güvence bedeli mesken için 37,6 TL, ticarethane için ise 106,9 TL’dir.

Geri