- Konu Yazar
Citroen Nemo 100 km ne yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 45 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.7 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.5 lt.Citroen Nemo alınır mı?
Bu tarz araclardan binek konforu kesinlikle bekleme hatta mumkunse test surusu yapin arkaya aile bireylerinden birini oturtup fikrini alin. eger arac ticari ise ki oyledir her yil muayenesi var. Butun bunlar okeyse alinir binilir. Konforsuz, yol tutuşu kötü gereksiz bir araç.
2011 Citroen Nemo kaç para?
Citroen Nemo Fiyatları
Citroen Nemo 1.4 HDi kaç beygir?
Citroen Nemo bir depoyla kaç km gider?Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.0 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.4 lt/100km ve ortalama olarak da 6.4 lt/100km yakıt tüketiyor.
Citroen Nemo km ne kadar yakar?
Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.7 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100km ve ortalama olarak da 4.5 lt/100km yakıt tüketiyor.
Nemo Nasıl bir araba?
— bagaj biraz küçük ama yine de birsürü eşya alıyor ve aynı zamanda pratik kullanışlı bir araba. — arka koltukların diz mesafesi dışından beklenemeyecek kadar geniş. yani arka gayet konforlu. boyutunun küçük olmasının nedeni bagajdan kısmış olmaları. (aile içi gayet uyumlu).Citroen Nemo ticari araç mı?
Aracın cinsi kamyonet alt cinsi panelvan oluyor.Yönetmelikte kapalı kasa kamyonetlerin şoför mahalli dışında (yani arkada) koltuk varsa panelvan olarak nitelendirilir yazar. Panelvan ibaresi size sadece arka koltukta yolcu taşıma avantajı sağlar bunun dışında o araç kamyonettir.
Citroen Nemo Fiyatları ne kadar?
2012 model tertemiz araç 140.000 TL. Şırnak. Silopi.
Citroen Nemo 1.4 kilometrede ne kadar yakar?
Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.9 lt/100km ve ortalama olarak da 6.9 lt/100km yakıt tüketiyor.Citroen Nemo kaç kilo yük taşır?
Citroen Nemo bagaj hacmi 660 kg’lık kapasitesi ile sınıfında dikkat çekiyor.
Citroen Nemo nun deposu kaç litre mazot alıyor?
Araç emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.7 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100km ve ortalama olarak da 4.5 lt/100km yakıt tüketiyor.