Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Çıtır Tavuk Şinitzel

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Çıtır Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tavuk göğsü
2 adet yumurta
Galeta unu
Tuz
Karabiber
Kızartmak için yağ

Çıtır Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğsünü enlemesine ince keselim. Kesme tahtasının üzerine streç folyo koyalım. Üzerine tavuk göğsünü koyalım. Üzerine tekrar streç folyo serelim. Et döveceği ile inceltelim.
Bir tabağa yumurtaları kıralım. İçine tuz ve karabiber koyup, çırpalım.
Ayrı bir tabağa galeta unu koyalım.
Kızartma tavasına sıvı yağ koyup, orta ateşte kızdıralım.
Tavukları evvel yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp, kızgın yağda kızartalım.
Aynı süreci tavuklar bitene kadar tekrar edelim. Sıcak sıcak servis yapalım. Afiyet olsun.
Çıtır Tavuk Şinitzel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst