AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

CISA sinavi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

CISA sınavı ne kadar?​

CISA Sınavı Başvuru ücreti Information Systems Audit and Control Association (ISACA) üyesi olmayanlar için 525,- ABD Dolarıdır.

CISA sertifikası ne işe yarar?​

CISA sertifikası ne işe yarar?
CISA sertifikası, organizasyonların Bilişim ve İş Sistemlerine yönelik denetim, kontrol, izleme ve değerlendirme alanında görev alan ve alacak profesyonellerin yetkinliklerini ve yeteneklerini belgeleyen dünyaca ünlü standarttır.

CISA sınavı kaç soru?​

CISA sınavı kaç soru?
ISACA-Ankara tarafından 05/03/2015 tarihinde yayınlandı ISACA CISA sınavında soru sayısı artık 50 soru azalarak 200 soruya inmiştir. 2016 Aralık CISA Aday Kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

CISA sertifikasi nasil alinir?​

CISA sertifikalı olmanın ilk adımı, CISA sertifika sınavına girmek ve geçmektir. Sınav, 5 alanı kapsayan 150 sorudan oluşur ve uzman bir profesyonelin bilgi sistemleriyle ilgili, gerçek hayat denetim gerçekleştirilebilmesine yönelik bilgi ve pratik beceriler hakkındaki bilgi düzeyinizi test eder.

Cdpse sertifikası nedir?​

Cdpse sertifikası nedir?
CDPSE® – Bir teknoloji profesyonelinin tasarımdan başlayarak mahremiyeti uygulayabilme yeteneğini ölçen bir sertifikalandırmadır; bu da güven oluşturan ve veri mahremiyetini geliştiren mahremiyet teknolojisi platformları ve ürünleri ile sonuçlanır.

Cobit sertifikası nasıl alınır?​

Cobit sertifikası nasıl alınır?
COBIT 5 Kursu, eğitim ardından sınav ve lisanslı sertifika sağlamaktadır. COBIT 5 sınavıyla ilgili önemli bilgiler; Bu eğitimi alan katılımcılar COBIT 5’in çevrim içi ve gözetimli olan sınavına katılım için bir sınav makbuzu alacaklardır. Sınıfta gerçekleştirilen, kalem kağıtlı bir COBIT 5 Foundation sınavı yoktur.
CIA sertifikası nedir?​
CIA Sertifikası (Certified Internal Auditor), merkezi ABD’de bulunan ve iç denetim alanında dünyanın önde gelen mesleki kuruluşu IIA (Institute of Internal Auditors) tarafından verilen, iç denetim, kurumsal yönetim ve risk yönetimi alanında uluslararası tanınırlığı olan bir profesyonel yetkinlik sertifikasıdır.

CISA ne demek türkçe?​

CISA ne demek türkçe?
CISA ( Certified Informations Systems Auditor) ,ISACA’nın düzenlemiş olduğu sertifikasyon programlarından biridir. Türkçe’si, Sertifikalı Bilgi Sistemleri Denetçisi olarak geçmektedir. Genellikle firmaların denetim ya da iç kontrol birimlerinde çalışanlarına yönelik bir sertifikadır.

Cism sertifikası nedir?​

Cism sertifikası nedir?
CISM (Certified Information Security Manager), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) tarafından sunulan ve kurumsal bilgi güvenliği ekiplerini yönetme konusundaki bilginizi ve uzmanlığınızı doğrulayan bir sertifikadır.

Crisc sertifikası nedir?​

Risk ve Bilgi Sistemleri Kontrolünde (CRISC) sertifikalı, bireyin bilgi sistemi kontrolü ve risk yönetimi alanlarındaki becerilerini doğrulayan satıcıdan bağımsız bir sertifikadır. ISACA tarafından geliştirilir, korunur ve test edilir.

Cobit eğitimi nedir?​

Cobit eğitimi nedir?
COBIT, yöneticilere, denetçilere ve BT kullanıcılarına genel kabul görmüş önlemler göstergeler, süreçler ve en iyi uygulamalar sağlayarak bilgi teknolojilerinin faydalarını maksimize ederek BT Yönetişimi ve kontrollerin kuruluşlarda geliştirilmesinde yardımcı olur.

CIA sertifikası nereden alınır?​

CIA sertifikası nereden alınır?
CIA adaylarının sertifika almak için izlemesi gereken adımlara detaylı olarak IIA Türkiye temsilcisi Türkiye İç Denetim Derneği (TİDE) internet sitesinden bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. CIA Sertifika sınavları aynı metin üzerinde Türkçe / İngilizce olarak alınabilmektedir.

CIA sınavı Türkçe mi?​

CIA Sertifikası Sınavının İçeriği CIA Sınavı 4 bölümden oluşur. Her bölüm çoktan seçmeli 100 soru içerir ve süresi 2 saat 45 dakikadır. Türkiye’de sınavlar aynı metinde soruların Türkçe ve İngilizce’si yan yana verilerek yapılmaktadır.

Crisc nedir?​

Crisc nedir?

CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) sertifikası, bilgi sistemleri kontrolü ve risk yönetimi alanlarında uzmanlığınızı doğrulayan ve ISACA (Information Systems Audit and Control Association) tarafından sunulan bir profesyonel sertifikadır. Bu sertifika, bilgi sistemlerindeki riskleri yönetme, kontrol etme ve uyumluluk sağlama becerilerinizi belgelemektedir. Crisc sertifikası sahipleri genellikle bilgi sistemleri güvenlik yöneticileri, risk yöneticileri, iç denetim uzmanları ve bilgi teknolojileri yöneticileri gibi pozisyonlarda çalışmaktadırlar. Bu sertifikaya sahip olmak, kariyerinizde ilerlemenize ve bilgi sistemleri güvenliği alanındaki uzmanlığınızı kanıtlamanıza yardımcı olabilir.

Geri