AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

CISA sertifikasi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

CISA sertifikası ne ise yarar?​

CISA sertifikası, organizasyonların Bilişim ve İş Sistemlerine yönelik denetim, kontrol, izleme ve değerlendirme alanında görev alan ve alacak profesyonellerin yetkinliklerini ve yeteneklerini belgeleyen dünyaca ünlü standarttır.

CISA sınavı Türkçe mi?​

ısaca tarafından yılda 2 defa gerçekleştirilen sınavlardan başarılı olanlara verilen cısa (certified ınformation system auditor) yani bilgi sistemleri denetçisi sertifikası’dır. haziran 2015 tarihinden itibaren türkçe sınav seçeneği eklenmiş, sınavın başarı ile geçilmesi halinde sahip olunabilinecek sertifika.
CISA sınavı kaç soru?
ISACA CISA sınavında soru sayısı artık 50 soru azalarak 200 soruya inmiştir. 2016 Aralık CISA Aday Kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.
CIA sertifikası nedir?
CIA Sertifikası (Certified Internal Auditor), merkezi ABD’de bulunan ve iç denetim alanında dünyanın önde gelen mesleki kuruluşu IIA (Institute of Internal Auditors) tarafından verilen, iç denetim, kurumsal yönetim ve risk yönetimi alanında uluslararası tanınırlığı olan bir profesyonel yetkinlik sertifikasıdır.

Ccsa sertifikası nasıl alınır?​

CCSA adayları 4 yıllık üniversite (lisans) mezuniyetine veya dengi eğitime sahip olmalıdır. 3 yıllık bir iş tecrübesiyle birlikte YÖK’ün onayladığı veya denklik verdiği 2 yıllık ön lisans programı mezuniyeti, lisans mezuniyetine denk kabul edilmektedir.

Cdpse sertifikası nedir?​

CDPSE® – Bir teknoloji profesyonelinin tasarımdan başlayarak mahremiyeti uygulayabilme yeteneğini ölçen bir sertifikalandırmadır; bu da güven oluşturan ve veri mahremiyetini geliştiren mahremiyet teknolojisi platformları ve ürünleri ile sonuçlanır.
Cgeit sertifikasyon sınavı nedir?
BT Yönetişim alanında çalışan yönetim ve tasarlama pratiğine sahip olmak isteyen yöneticiler ve mimarlar için tasarlanmıştır. CGEIT sertifikasyonu tüm dünyada BT Yönetişim alanında mükemmeliyeti sembolize ederek BT yönetimine pratik ve verimli bir bakış açısı getirmektedir.
CIA sertifikası nasil alinir?
4 senelik üniversite mezunu olup, en az 24 ay iç denetim veya denk deneyime (denetim ve değerlendirme / inceleme disiplinleri, dış denetim, kalite güvence, uyum) sahip olan ve sertifika sınavlarını başarıyla tamamlayan adaylar CIA Sertifikasını alabilirler.

CIA sertifikası nereden alınır?​

CIA adaylarının sertifika almak için izlemesi gereken adımlara detaylı olarak IIA Türkiye temsilcisi Türkiye İç Denetim Derneği (TİDE) internet sitesinden bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. CIA Sertifika sınavları aynı metin üzerinde Türkçe / İngilizce olarak alınabilmektedir.

Cgap sertifikası nedir?​

CGAP Sertifika programı (Sertifikalı Kamu Denetçisi – Certified Government Auditing Professional), IIA tarafından özellikle kamu kuruluşlarında denetim görevi yapan profesyoneller için geliştirilmiş bir programdır.
Cism sertifikası nedir?
CISM (Certified Information Security Manager), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) tarafından sunulan ve kurumsal bilgi güvenliği ekiplerini yönetme konusundaki bilginizi ve uzmanlığınızı doğrulayan bir sertifikadır. Information security program development and management.

Geri