- Konu Yazar
Cinsel organda Ben ne anlama gelir?
memenin tam ucundaki ben, görenin cinsel eğitiminin zayıf veyahutta miyop olduğunu gösterir. cinsel organın üzerindeki, kişinin libidosunun yüksek olduğunu gösterir. avuç içlerindeki, kişinin lezzetli yemek yaptığını gösterir. götte sonradan çıkanlar “kısmet” habercisiymiş.Sağ Yanaktaki Ben ne anlama gelir?
Yanakta bulunan benler yalnızlığı, sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor. Eğer gülümsediğinizde ben bir kırışık içine giriyorsa, bu hayatınızda olası bir kaza yaşamanız anlamına gelebiliyor.Büyüyen benler neden olur?
Bunlar, doğuştan olabileceği gibi sonradan da ortaya çıkabilir. Oluşumlarında genetik faktörlerin yanı sıra güneş ışığı ya da solaryum gibi dış etkenler de neden olabiliyor. Bağışıklık sistemini baskılayan ilaç kullanımı ve gebelik gibi hormonal faktörler de ben artışında büyük rol oynuyor.
Vücuttaki benler ne anlama gelir?
Bilekde bulunan ben: Tutumlu, güvenilir ve marifetli insanlara işaret eder. Göbek bölgesinde bulunan ben: Hayatta başarılı ve iyi bir eş ve çocuklara sahip kişileri işaret eder. Kollarda bulunan benler: Kişinin çok kibar olduğuna ve mutlu bir evlilik hayatı olacağına işaret eder.
Yanaktaki ben nasıl alınır?
Benler, karakteristik özelliğine bağlı olarak radyofrekans ablasyonla ya da cerrahi kesi ile çıkarılabilir. Bazı benler lazerle de çıkarılabilir, ancak genellikle bir seanstan daha fazla işlem yapmak gerekebilir. Ben alma işlemi 5 ila 10 dakika arasında sürer ve tek ziyarette yapılabilir.Insan yüzünde ben neden çıkar?
Tanımı: Ben, halk arasında ciltte leke, nişan olarak da bilinir. Benler cilde renk veren hücrelerin cilt altında normalden farklı şekilde yerleşmesi ile oluşmaktadır. Ben oluşumuna neden olan en önemli faktör ailesel geçiştir.Büyüyen ben zararlı mı?
Boyutları giderek büyüyen benlerde melanomdan şüphelenebilir. Bendeki renk değişimi de iyi gözlemlenmeli. Eğer vücutta bu özelliklerde bir ben görülürse hemen bir deri hastalıkları uzmanına başvurulmalı. Tedavi edilmeyen deri kanserleri hızlıca akciğerlere, karaciğere ya da beyne yayılabilir.
Ben büyürse ne olur?
Yeni ben çıkıp çıkmadığı, eski benlerde değişiklik olup olmadığına dikkat edilmelidir. Benlerle oynanmamalıdır. Benlerde asimetri, renk değişikliği büyüme (çapın 6mm’den büyük olması) kaşıntı, kanama, ağrı ve üzerinde yara açılması gibi değişiklikler varsa vakit kaybetmeden uzmana danışılmalıdır.
Ben aldırma için hangi bölüme gidilir? Şeklinde sorular karşınıza mutlaka çıkmıştır. Bu soruya: Genel Cerrahi, Dermatoloji ve Plastik Cerrahi bölümü şeklinde yanıt vermekteyiz.
İyot: İyot, benlerin yayılmasını engelleyen etkili bir doğal ilaçtır. Bir damla iyotu benin üzerine dökün ve kurumasını bekleyin. Günde iki kez olmak üzeri iyot tedavisini her gün uygulayın. Benin üstüne ve çevresine tahrişten koruması için vazelin sürmeyi unutmayın.