Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

cinler nasıldır ,cinler nerede yaşar

SoruCevap

Yeni Üye
cinler nasıl varlıklardır,
cinler nerelerde bulunur,
cinler hakkında bilgi

Cinler hamamlarda, mezarlıklarda, pis yerlerde, ahırlarda, copluklerde, ıssız yerlerde, duvar deliklerinde ve ağac kovuklarında yaşarlarBedenini temiz tutmayan cinler insan artıklarını yerler
Cinlerin yemekleri besmele cekilmeden yenen yemeklerdir Ayrıca tezek ve kemikler de onların yiyecekleridir Cinlerin insanlar gibi sosyal hayatları vardır Onların da duğunleri, şenlikleri, toplantıları, seminerleri, konferansları vardır Ureyip coğalırlar Yerler, icerler Fakat onların yiyip icmeleri, koku duyusuyladır Nefsani olarak doyarlar Ayrıca cinlerin parası kuru soğan ve sarımsak kabuğudur Bunlar kesinlikle yakılmayacaktır Aksi halde cinlerin hışmına uğrarsınız, yani zarar gorursunuz
BİLAL BİN ELHARİS den rivayettir :

Bir yolculuk sırasında Resulullah'la birlikte bir yerde konakladık, defi hacet icin dışarıya cıktılar Bende peşinden ibrik goturdum Yanına yaklaştığımda bazı insanların birbirleriyle kavga eder gibi, ağız dalaşı yaptıklarını gosteren sesler işittim Hic boyle ses işitmemiştim, sonra Resulullah geri donduler, kendisine YA Resullullah ; senin yanında bazı erkeklerin kavga seslerini duydum Ama ağzından konuşan kimseyi gormedim, dedim

Rasulullah (SAV) musluman cinler ile muşrik cinler birbirleriyle kavga edip, cekiştiler, beni aralarına hakem tayin ettiler Kendilerini bir yerlere yerleştirmemi istediler Ben de musluman olan cinleri koy ve dağlara, muşrik olan cinleri de, dağlarla denizler arasına yerleştirdim buyurdular

CİNLER NE YERLER

Cinler insan artıklarını yerler Cinlerin yemekleri besmele cekilmeden yenen yemeklerdir Ayrıca tezek ve kemikler de onların yiyecekleridir

Peygamber Efendimiz(SAV) buyurdular ki;

Bana Nusaybinli cinlerden bir grup geldi, iyi cinlerdi Benden yiyecek istediler, bende Allah'a dua ettim Rastladıkları kemik ve tezekler onların yiyecekleri olsun

Cinlerin insanlar gibi sosyal hayatları vardır Onların da duğunleri, şenlikleri, toplantıları, seminerleri, konferansları vardır Ureyip coğalırlar Yerler, icerler Fakat onların yeyip icmeleri, koku duyusuyladır Nefsani olarak doyarlar Ayrıca cinlerin para kuru soğan ve sarımsak kabuğudur Bunlar kesinlikle yakılmayacaktır Aksi halde cinlerin hışmına uğrarsınız, yani zarar gorursunuz

Hz Peygamber (SAV) buyuruyor ki;

Tezek ve kemikle taharet almayın Cunku onlar cin kardeşlerinizin azığıdırbuyurdu

Geri