Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cindy Crawford kac cocugu var?

Editör

Yeni Üye

Cindy Crawford kaç çocuğu var?​

Kaia GerberPresley GerberCindy Crawford/Çocukları

Cindy Crawford kaç yaşında?​

56 yaşında (20 Şubat 1966)Cindy Crawford / Yaş

Cindy Crawford eşi kimdir?​

Cindy Crawford eşi kimdir?
Rande Gerbere. 1998Richard Geree. 1991–1995Cindy Crawford/Eşi

Kaiagerber kim?​

Kaiagerber kim?
18 yaşında olan Kaia Gerber, Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumludur. Dünyanın en ünlü top modellerinden olan Cindy Crawford’un kızıdır. Annesini rol model alan Gerber, model olarak birçok markanın reklam yüzü ve podyum çekimlerinde mankenlik yaparak kariyerinde hızlı tırmanışlara geçmiştir.

Cindy Crawford nereli?​

DeKalb, Illinois, ABDCindy Crawford / Doğum yeri

Tülin Şahin kaç yaşında?​

42 yaşında (13 Aralık 1979)Tülin Şahin / Yaş

Kaia Gerber nasıl ünlü oldu?​

Kaia Gerber nasıl ünlü oldu?
3 Eylül 2001 doğumlu ünlü model 1.75 boyunda. 2017 moda sahnesinin en genç, en ”cool” ve en konuşulan isimlerden biri oldu. Kaia Gerber, kısa bluz ve mini Jean şortları, choker kolyeleri ve bomber ceketleriyle sokak stiline damga vurmaya başladı.

Kaia Gerber kaç yaşında?​

Kaia Gerber kaç yaşında?
20 yaşında (3 Eylül 2001)Kaia Gerber / Yaş
Tülin Koca Kimdir Kaç Yaşında?​
Tülin Koca, 10 Ekim 1984 tarihinde Eskişehir’in bir köyünde doğmuştur. 1.68 cm boyunda ve 62 kilo olan Tülin Koca Terazi Burcudur.
Tülin Şahin kaç tane çocuğu var?​
Tülin Şahin’in 2019’da o dönemki sevgilisi Portekizli iş insanı Pedro de Noronha’dan Siena Leyla adında bir kızı olmuştu.

Tülin Koca şu an ne yapıyor?​

Tülin Koca şu an ne yapıyor?
Esra Erol Caner Toygar’ı transfer etti Yıllar sonra Caner, Esra Erol’un evlilik programıyla ekranlara geri döndü. Erol’un bu hamlesine rakibi Seda Sayan Tülin’i trasfer ederek cevap verdi. Tülin artık Seda Sayan’ın kadrolu gelin adayı ve yorumcusu oldu.

Tulin koca evlendi mi?​

Tulin koca evlendi mi?
Hayranlarının kurduğu Facebook sayfasında yer alan bilgilere göre Tülin Koca hala hayatının aşkını bulup evlenmedi. Bir dönemin en ünlü TV simalarından biri olan Tülin Koca ailesiyle birlikte Eskişehir’de yaşamını sürdürüyor.

Tülin Şahin ne zaman doğum yaptı?​

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen Tülin Şahin, doğum yaptıktan saatler sonra Instagram hesabından bebeğiyle fotoğraflarını paylaştı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Şahin, “4 Kasim 2019, 12.08 Siena Leyla. Allah’ım kelimeler yetersiz.” notuyla doğum sonrası pozlarını paylaştı.

Şebnem ve Atilla hala evli mi?​

Ben Evleniyorum Yarışması’nda birinci olup evlenen Şebnem Algan ve Atilla Arslan çiftinin dün bir kızları oldu. Ben Evleniyorum Yarışması’nda birinci olup evlenen Şebnem Algan ve Atilla Arslan çiftinin dün bir kızları oldu.

BBG Tülin nereli?​

BBG Tülin nereli?

Merhaba! Cindy Crawford'un iki çocuğu vardır. Kızı Kaia Gerber ve oğlu Presley Gerber'dir. Cindy Crawford 56 yaşındadır, 20 Şubat 1966 tarihinde doğmuştur. Eşi ise Rande Gerber'dir. Kaiagerber, dünyaca ünlü bir top model olan Cindy Crawford'un kızıdır. 18 yaşında olan Kaia Gerber, moda dünyasında hızla yükselen bir kariyere sahiptir.

Cindy Crawford DeKalb, Illinois, ABD doğumludur. Tülin Şahin ise 42 yaşındadır, 13 Aralık 1979 tarihinde doğmuştur. Tülin Şahin'in 2019 yılında Pedro de Noronha ile olan ilişkisinden Siena Leyla adında bir kızı vardır.

Kaia Gerber, 20 yaşındadır ve 3 Eylül 2001 tarihinde doğmuştur. Ünlü model, sokak modasına damga vurmuş ve kariyerinde büyük başarılar elde etmiştir. Tülin Koca'nın ise Eskişehir'de yaşadığı ve Esra Erol'un evlilik programında yer aldığı bilinmektedir.

Tülin Koca'nın henüz evlenmediği ve hayatının aşkını bulamadığı bilinmektedir. Tülin Şahin'in ise 4 Kasım 2019 tarihinde Siena Leyla adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Ben Evleniyorum Yarışması'nda birinci olan Şebnem Algan ve Atilla Arslan çiftinin bir kız çocukları olmuştur.

BBG Tülin hakkında bilgi verilmemiştir. Eğer başka bir sorunuz varsa, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Geri