AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cince ogrenmeye nereden baslamali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çince öğrenmeye nereden başlamalı?​

İlk adım olarak Çince’nin nasıl bir dil olduğu, temelleri araştırılmalı ve pinyin sistemi, tonlar gibi konular öğrenilmeli. Bu konuda bilgi almak için Çince Hakkında Merak Edilenler yazımızı okuyabilirsiniz. Okuma için öncelikle pinyin sistemi öğrenilmeli, daha sonra ise basit metinlerden başlayarak Hanzi ezberlenmeli.

Çince öğrenmek kolay mı?​

“Çince zor mu?” sorusunun cevabı kısa ve net bir şekilde “evet”. Çince öğrenmek gerçekten zor. Ama bu durum gözünüzü korkutmasın. Çünkü yeteri kadar emek verdiğinizi ve çalıştığınız taktirde her dili olduğu gibi Çince’yi de iyi seviyede öğrenebilirsiniz.
Çince seni seviyorum nasıl söylenir?
Çince: “Wŏ ài nĭ” yazılır, “vua ay ni” okunur. Hollandaca: “Ik hou van je” yazılır, “ik hau fan ye” okunur.
Çin’de 520 ne demek?
Peki, Çince’de “seni seviyorum” demeyi biliyor musunuz? Çince’de seni seviyorum “wo ai ni” olarak söylenir. Ama kısaca “520” de diyebilirsiniz; yani Çince okunuşuyla “wu er ling”.

Çince öğrenmek için ne yapmalıyım?​

Kısa sürede Çince öğrenmenin en etkili yolu birebir özel derslerdir. Çince en iyi Çin’de öğrenilir. bu yüzden size tavsiyemiz Çin’e gidip Özel Çince Dersi almanızdır. Fakat eğer böyle bir imkanınız yoksa, yapabileceğiniz en iyi şey Online Çince Dersleri almaktır.

Çin dili neden önemli?​

Çince dünyada en fazla konuşulan dildir. Son yılların en gözde dili olan Çince, dünya üzerinde her beş kişiden biri tarafından konuşulan bir dil. Çin, dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisini oluşturmaktadır. Türkiye’deki birçok firma Çin ile birçok sektörde ticaret yapmaktadır.
Çince öğrenmek ne kadar sürer?
Her gün bir saatini Çince’ye ayıran bir kişi bir yıl içinde Çince’yi kendine yetecek kadar konuşur hale gelebilir. Günlük hayatta en çok kullanılan karakterleri okumak ve klavyede yazmak için üç-dört yıl, karakterleri elle yazabilmek için ise beş yıl gerekebilir.
Çince öğrenmek önemli mi?
Çince öğrenmek Kişisel Anlamda Fayda Sağlar Sadece profesyonel anlamda değil, kişisel olarak da fayda sağlayan Çince, dünyanın en zengin kültürlerinden birini öğrenmenize yardımcı olur. Kültürel açıdan gelişmenize yardımcı olan Çince, dünya üzerinde en çok konuşulan dildir.

5.20 1314 ne demek?​

520 + 1314 = Seni daima seveceğim…

Ti Amo hangi dilde ne demek?​

Klasik İngilizce “I love you”, Fransızca “Je t’aime”, Almanca “Ich liebe dich”, İtalyanca “ Ti amo”, İspanyolca “ Te quiero” nun dışında acaba başka ülkelerin dillerinde “ Seni Seviyorum” nasıl söyleniyor?
5.20 günü ne demek?
❤️ 520 yani 20.5 günü. Çince 520, seni seviyorum demek (fonetik olarak 我爱你 ile benzer gibi) ve bugün de “İnternet Sevgililer Günü”.
Çince teşekkür ederim nasıl okunur?
U: 谢谢(Xie Xie) Teşekkürler! U: 谢谢你 (Xie Xie Ni) Size teşekkür ederim! İ: “Çok teşekkürler” Çince’de非常感谢!

Çince alfabesinde kaç harf var?​

Çin alfabesi kaç harf dendiğinde ise, Çin alfabesi binlerce karakterden meydana gelmektedir. 400 farklı heceden oluşan Çin dilinin zor bir dil olduğu bilinmektedir. Yalnızca Çince bir yazının okunması için 3.000 karakterin biliniyor olması gerekmektedir.

Neden Çince öğrenmeliyiz?​

Dünyanın ekonomisini yönlendiren ülkenin dilini bilmek bu anlamda çok büyük bir avantajdır. Sürekli gelişen ekonomisinin içerisinde iş ve kariyer fırsatı imkanı da sağlar. Çincenin ülkemizde az bilinmesi ve uluslarası düzeyde değer kazanması Çince bilenler için sayısız fırsatlar sağlamaktadır.

Geri