AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Çin Usulü Tavuk

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Çin Yordamı Tavuk Tanımı İçin Gereçler
500gr tavuk bonfile (Kemiksiz doğranmış)
Yarım su bardağı pirinç
1 tatlı kaşığı sirke
Renkli biberler
1 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı ketçap
1 yemek kaşığı soya sosu
1.5 yemek kaşığı bal
2 kol taze soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz

Çin Yolu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavukları doğra vok tavaya at ,biraz çevirdikten sonda bütün materyalleri koy içine, kısık ateşte pişsin buharıyla.
Pirinci yağsız bir halde olağan pilav yapıyormuşsun üzere yap suyu fazla tuzu az olsun. Zira lapa olması gerekiyor.
Piştikten sonra taze soğan at içine.
Pilavın üstüne tavukları dekor et, afiyet olsun.
Çin Tarzı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst