AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cillerden kurtulmanın kesin cozumu

SoruCevap

Yeni Üye
Benim yuzumde ciller var 11 yaşındayım onlardan nasıl kurtulabilirim bana yardım eder misiniz? ancak o limon suyu ile kremi surerek yapabilirim bende işe yarar mı sizzce?

Cevap: Cillerden kurtulmanın kesin cozumu

Cillerden kurtulmanın kesin bir cozumu varmı bilemiyorum ama sizlere cillerden kurtulmanız icin bir kac oneri sunmak istiyorum belki işinize yarıyabilir

Cillerden kurtulmak icin maydanoz koklerinin kaynatarak limon suyu ile karıştırın Bu karışımla yuzunuzu sabah akşam silin

2 yemek kaşığı havuc suyuna 20 damla limon suyu eklenir Bu karışım cillere karşı yuze gunde 23 kere uygulanır Karışım yuzde 20 dakika bekletilerek cıkarılır

Cillerden kurtulmanın bir diğer yolu da domatestir Cilt temizlenerek az miktarda besleyici krem surulur Ardından domates dilimleri yuze yerleştirilir 30 dakika bekletilir ve maske soğuk sutte ıslatılmış pamukla cıkarılır

1 kaşık maydanoz ve bir kaşık balı karıştırılarak cilde uygulanır 45 dakika bekletilir Ardından cilt temizlenir

Cillerden kurtulmanın doğal yolları arasında maydanoz suyunun etkili olduğunu soylemek mumkundur Maydanoz suyu sutle karıştırılır ve cilde maske olarak uygulanır Ciltte 15 dakika bekletilir ve yıkanır Maydanoz suyu yoğurtla da karıştırılabilir

1 limon suyu, 1 yumurta sarısı, 10 gram toz şeker ve 100 ml su iyice karıştırılır Yuze uygulanır ve 20 dakika bekletilir Bir gun sonra tekrarlayın

25 gram maya ve 1 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırın Uzerine 1 yemek kaşığı sut ekleyin İyice karıştırın Maske olarak uygulayın, 20 dakika tutup yıkayın

* Cillerden kurtulmak icin soğan suyu da bir alternatif Yuzunuzu gunde 2 kere soğan suyuyla ıslatılmış pamukla silin

Geri