Çilekli Kurabiye (Mis Kokulu) Tanımı İçin Gereçler
125 gram margarin (Oda ısısında)
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
1 paket çilekli toz puding
2 su bardağı mısır nişastası
2 su bardağı un
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Üzerine
Çikolata (Benmari usulü)
Çilekli Kurabiye (Mis Kokulu) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un ve kabartma tozu hariç başka materyaller yoğurma kabına alınır ve güzelce karıştırılır.
Son olarak un ve kabartma tozuda eklenir yumuşak bir hamur elde edilir.
Ceviz büyüklüğünde kesimler koparılır ve yuvarlanır.
Dilerseniz bıçağın sırtıyla artı formu yapılır piştikten sonra çikolata ile süslenir.
170 derece ısıtılmış fırında altı kızarana kadar pişirelim. Mis üzere kokusu sizi cezbedecek. afiyet olsun
125 gram margarin (Oda ısısında)
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
1 paket çilekli toz puding
2 su bardağı mısır nişastası
2 su bardağı un
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Üzerine
Çikolata (Benmari usulü)
Çilekli Kurabiye (Mis Kokulu) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un ve kabartma tozu hariç başka materyaller yoğurma kabına alınır ve güzelce karıştırılır.
Son olarak un ve kabartma tozuda eklenir yumuşak bir hamur elde edilir.
Ceviz büyüklüğünde kesimler koparılır ve yuvarlanır.
Dilerseniz bıçağın sırtıyla artı formu yapılır piştikten sonra çikolata ile süslenir.
170 derece ısıtılmış fırında altı kızarana kadar pişirelim. Mis üzere kokusu sizi cezbedecek. afiyet olsun