Cilali oto sampuani ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Cilalı oto şampuanı ne işe yarar?​

– Limprox Fırçasız Cilalı Oto Şampuanı ürünlerinde boyaya zarar vermeyen katman oluşturan mikrobileşenler mevcuttur. Bu bileşenler alkali ürünün boyaya zarar vermesini önler. Arada tampon görevi görerek boya ile temasını azaltır. Alkali malzemeye yüzeysel davranır.

Fırçasız yıkama nedir?​

Ana oyuncu burada ” Fırçasız Köpüklü Araç Yıkama ” ürününün formülasyonun da bulunan yüzey aktif madde diye adlandırılan hammaddeler. Yüzey üzerindeki kiri yumuşatıp fırça ve süngere ihtiyaç duymadan su ile akıp giderek araç yüzeyine zarar vermeden sorunsuzca temizlik sağlar.
Saç şampuanı ile araba yıkanır mı?
Bugün yine yıkadım. süngerim özel ele geçmeli ucları yumusak püsküllerle dolu süngerlerden. 2 kova hazırlıyorum. bir kovaya dalini koyup artılmış kireçsiz su ile köpükleştiriyorum. uygulayacak arkadaşlar köpüklenme fazla olmazsa korkmayın gayet etkili her türlü pisliği rahatca sökebilcek güçte.
Araba Şampuanı yerine ne kullanılır?
Bulaşık deterjanı araba jantlarını ve camlarını temizlemek için idealdir. Bulaşık deterjanı, yollardan dolayı oluşan kir tabakasını, kalıntıları ve tuz lekelerini temizleyerek arabanızın daha iyi görünmesini sağlar.

Fırçasız Köpük Nedir?​

Fırçasız araç yıkama köpüğü konsantre bir üründür, köpüğü kontrollüdür. İçerdiği aktif maddeler biyolojik olarak parçalanabilir. Tüm araç ve boya tiplerine uygundur. Tüm araçların dış yüzeyinin etkili, fırçaya ihtiyaç duymadan köpüren alkali esaslı bir temizleme ürünüdür.

1 60 konsantre ne demek?​

Konsantre olmalıdır Yani 1 litre ile daha fazla ürün elde edilebilmelidir. Örnek olarak 60 litre köpük kazanına 1 litre ürün, 1/60 oranında su ile seyreltilerek kullanılabilmelidir.
Sonax şampuan nasıl kullanılır?
* 50 ml (2 kapak) şampuanı 10 lt suya karıştırınız. * Sonax mikrofiber sünger ile otomobilinizi yıkayınız. * Yıkama işleminde ,Şampuan yumuşaklık ve kayganlık sağlar. * Sünger ise elle uygulanan basınç ve süngerin gözeneklerindeki sürtünme sayesinde toz zerreciklerini kolayca söküp temizler.
Saç Şampuanı ile araba yıkanır mı?

Geri