- Konu Yazar
- #1
Çikolatalı Pankek Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı süt
1 su bardağı un (Biraz tok durmasını isterseniz ölçüsünü 1,5 yapın )
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı şeker (az tatlı seviyorsanız 1 e düşürebilirsiniz)
1 çimdik tuz
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
1 yemek kaşığı yağ
Yeteri kadar damla çikolata
Çikolatalı Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Damla çikolata hariç öbür gereçleri derin bir karıştırma kabına alın pütürsüz bir kıvam alana dek çırpın
En son damla çikolatasını koyup karıştırın tanım hazır ( yoğunluğunu kendinize nazaran ayarlayabilir siniz).
Tavayı ocağa alalım az ölçü yağlayıp büsbütün ısındıkktan sonra pankekleri pişirmeye başlayalım.
Çikolatalı Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı süt
1 su bardağı un (Biraz tok durmasını isterseniz ölçüsünü 1,5 yapın )
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı şeker (az tatlı seviyorsanız 1 e düşürebilirsiniz)
1 çimdik tuz
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
1 yemek kaşığı yağ
Yeteri kadar damla çikolata
Çikolatalı Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Damla çikolata hariç öbür gereçleri derin bir karıştırma kabına alın pütürsüz bir kıvam alana dek çırpın
En son damla çikolatasını koyup karıştırın tanım hazır ( yoğunluğunu kendinize nazaran ayarlayabilir siniz).
Tavayı ocağa alalım az ölçü yağlayıp büsbütün ısındıkktan sonra pankekleri pişirmeye başlayalım.
Çikolatalı Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı