Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
200 gram oda sıcaklığında tereyağı
1 su bardağından biraz eksik toz şeker
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
3 -3,5 su bardağı un
Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağı ve şeker düzgünce karıştırılır.
Kalan tüm materyal ek edilir (unu denetimli ek edin)
Hamur kulak göğsü kocamanda yoğrulur ve hamurdan minik modüller koparılır hal verilir.
170 derecelik 15dk üzeri tam pembeleşmeden alınır.
Üzerine benmari metodu eritilmiş çikolata sürülür. Afiyet olsun.
Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
200 gram oda sıcaklığında tereyağı
1 su bardağından biraz eksik toz şeker
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
3 -3,5 su bardağı un
Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağı ve şeker düzgünce karıştırılır.
Kalan tüm materyal ek edilir (unu denetimli ek edin)
Hamur kulak göğsü kocamanda yoğrulur ve hamurdan minik modüller koparılır hal verilir.
170 derecelik 15dk üzeri tam pembeleşmeden alınır.
Üzerine benmari metodu eritilmiş çikolata sürülür. Afiyet olsun.
Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı