AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Çikolatalı Güllaç

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Çikolatalı Güllaç Tanımı İçin Malzemeler
2 adet büyük güllaç yaprağı
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kakao
İsteğe nazaran gül suyu
1-2 damla vanilya özütü (varsa)
1 kare bitter çikolata

Çikolatalı Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bitter çikolatayı rendeleyelim.
Küçük tencerimize alalım.
Süt ile kakaoyu da ekleyip ılık olacak halde ısıtalım.
Daha sonra içine bal,vanilya,gül suyu ekleyelim.
Daha sonra güllaçları kırıp karışımı çekmesini bekleyelim.
Derin bir tabağımıza yarısını aktarıp ortasına fındık parçacıkları serpelim.
Diğer yarısını da üstüne kapatalım.
Kalan sütlü karışımı üstüne gezdirelim.
Yarım saat dolapta dinlendirelim.
Sonrasında servis tabağımıza alıp afiyetle tüketelim. Afiyet olsun .
Not 1 : diyetisyen esengül ışık instagram hesabımı sağlıklı ve hakikat beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile & emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz.
Buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler .
Çikolatalı Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst