AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Cikolata sos ile neler yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.247
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Çikolata sos ile neler yapılır?​

Çikolata Sosu İle Yapılan Tatlılar | Yemek Tarifleri
- Çikolata Soslu Parfe.
- Pastane Usulü Profiterol.
- Çikolatalı Muhallebili Pasta.
- Çikolata Soslu Muhallebi.
- Tahinli Cevizli Helva.
- Pişmeyen Rulo Pasta.
- Yalancı Profiterol.
- Portakallı Haşhaşlı Kek.

Çikolatalı tatlılar neler?​

Diğer çikolatalı tatlı tariflerine de göz atın.
Çikolata sosu neyle yenir?
Bir lezzet şaheseri! Kek, pasta, unlu mamüller, dondurma, parfe, muhallebi, puding ve diğer tüm tatlıların üzerinde kullanılabilir. 500 ml süt ile hazırlanır.
Kahvaltı çikolatası ile ne yapılır?
Kahvaltılık Çikolata ile Neler Hazırlanır?
- Hazırladığınız kahvaltılık çikolatayı pasta, pankek ve kurabiye süslemesinde kullanabilirsiniz.
- Çikolata dolgulu kurabiye ve çikolatalı pankek pasta tarifleri ilginizi çekebilir.

Çikolata sosu nerelerde kullanilir?​

Kek, pasta, unlu mamüller, dondurma, parfe, muhallebi, puding ve diğer tüm tatlıların üzerinde kullanılabilir.

Çikolata sosu ile sufle olur mu?​

Çikolata Soslu Sufle Tarifi Nasıl Yapılır? Çikolata sosunu tencereye boşaltıp 2 bardak sütü ekliyoruz margarini ekliyoruz sosu sürekli karıştırarak hazırlamamız lazım donduğunda istediğiniz tadı alamazsınız. Hazırladığımız sosun altını kapatıp unu katıyoruz. .
Çikolatalı muhallebi nasıl yapılır?
Sütü derin bir tencereye aktarın. Toz şeker, kakao, un, buğday nişastası ve bitter çikolata ezmesi katıp pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırdığınız sütlü karışımı ocağa alın. Kısık ateşte, karıştırarak koyu bir kıvam alana kadar pişirin.
Tatlılar nelerdir?
Etiket Arşivi: Tatlı Çeşitleri
500 ml ( 2,5 su bardağı) soğuk suyu bir tencereye boşaltın.Üzerine poşetin tamamını ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca, ocağı kısın ve tencere kapağını kapatmadan 2-3 dakika süre ile kaynatın. Ocaktan alıp kabuk tutmaması için arada karıştırarak soğutun sonra servis için kullanın.
 
Geri
Üst