AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cikis Subesi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Çıkış Şubesi ne demek?​

Müşteri tarafından kargonun gönderildiği şubedir.

Aras Kargo Cep Şube nedir?​

Mobil alan olarak tanımladığımız bu bölgeler, operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapabildiğimiz mevkii ya da yerleşim birimleridir.

Çıkış biriminde ne demek?​

Çıkış biriminde ne demek?
Bilgisayar Çıkış Birimleri ; Bilgisayar’da işlenen verileri dışa aktarmak için kullandığımız çevre birimleridir.

Kargo Çıkış hazırlanıyor ne demek?​

Kargo Çıkış hazırlanıyor ne demek?
Sitemize üyelik girişi yaptıktan sonra sol menüde göreceğiniz “Sipariş İşlemlerim” bölümünde listelenen ürünlerde Sipariş Durumu alanında bulunan “Kargo Hazırlanıyor” yazısı, ürünün henüz kargoya verilmediğini, kargoya verileceği günü yada kargo firması tarafından alınması bekleniyor anlamına gelmektedir.

Aras Kargo ne anlama gelir?​

Aras Kargo, Türkiye’de faaliyet göstermekte olan bir kargo şirketidir. 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama’nın ardından taşımacılıkta da 1989’da faaliyete geçen şirket, Aras Kargo’nun da temellerini oluşturmuştur.

Aras Kargo ne demek Instagram?​

Aras Kargo (@aras_kargo) • Instagram photos and videos.

Aras Kargo dağıtım günleri ne zaman?​

Aras Kargo dağıtım günleri ne zaman?
ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Kargo gelip evden alır mı?​

Kargo gelip evden alır mı?
Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini göstererek “Ambar Tesellüm” fişi bırakacak ve gönderinizi teslim alacaktır. Bayram ve resmi tatil günleri hariç cumartesi günleri saat 13.00 ve 17.00 arasında gönderi kabulü ve teslimi Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden yapılır.

Aras Kargo iade alıyor mu?​

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Çıkış aygıtları nelerdir?​

Bilgisayar çıkış birimleri şunlardır; Ekran, Hoparlör, Kulaklık, Yazıcı, Çizici, Projeksiyon Cihazı,CD-DVD Yazıcı.

Çıkış biriminde olan kargo ne zaman gelir?​

Çıkış biriminde olan kargo ne zaman gelir?
Hata
Ürün ve Hizmetler | Kapsam | Teslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye | 1200 km üstü | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
Kapıdan Şubeye | 600 km altı | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
600 – 1200 km arası

Çıkış Şubesi, bir kargonun müşteri tarafından gönderildiği şubedir. Kargonun teslim edilmek üzere gönderildiği noktadır. Bu şube, genellikle kargonun alındığı ve işleme konulduğu ilk noktadır.

Aras Kargo Cep Şube ise mobil olarak tanımlanan bölgelerdir. Standart hizmet alanlarının dışında kalan ve belirli günlerde teslimat yapılabilecek mevkii veya yerleşim birimleridir. Bu bölgelerde belirli günlerde teslimat yapılmaktadır.

Çıkış birimi ise verilerin dışa aktarılması için kullanılan çevre birimleridir. Bilgisayar çıkış birimleri arasında ekran, hoparlör, kulaklık, yazıcı, çizici, projeksiyon cihazı ve CD-DVD yazıcı gibi donanımlar yer almaktadır.

"Kargo Çıkış Hazırlanıyor" ifadesi ise siparişin kargoya verilmeden önce hazırlık aşamasında olduğunu belirtir. Bu durum genellikle kargonun henüz teslim edilemediği veya kargo firmasının alıp teslim etmek için hazırlandığı anlamına gelir.

Aras Kargo, 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Türkiye'de faaliyet gösteren bir kargo şirketidir. Dağıtım ve taşımacılık faaliyetlerini yürütmektedir.

Kargo gelip evden alabilir. Kargo görevlisi adresinize gelerek gönderinizi teslim alacaktır. Ancak, bu durum bayram ve resmi tatil günleri hariç olmak üzere belirli saatlerde gerçekleşmektedir.

Aras Kargo, iadeleri ücretsiz olarak kabul etmektedir. İadeniz için Aras Kargo ile iletişime geçerek gerekli adımları atabilir ve iadenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Çıkış biriminde olan kargonun gelme zamanı genellikle kargo şirketinin belirlediği dağıtım günleri ve saatleri çerçevesinde gerçekleşir. Kargonun teslimat süresi genellikle kargonun bulunduğu lokasyona ve kargonun özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Geri