Ciğerli Pilav

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Ciğerli Pilav Tanımı İçin Gereçler
Yarım kg dana ciğeri
2 su bardağı pirinç
1 çay kaşığı
Karabiber
Tuz

Ciğerli Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle ciğeri çok az suyla biraz tuz ekleyip haşlayalım yumuşayan ciğerleri süzgeç alıp yıkayalım.
Akabinde tavamıza yeteri kadar yağ ekleyelim süzdüğümüz ciğerleri kızgın yağda bir iki çeşit çevirelim.
akabinde pirinçleri ekleyelim birlikte bir iki tıp tekrar çevirelim.
Akabinde suyumuzu ekleyelim kara biber ek ettikten sonra kısık ateşte pişirelim.
Demlendikten sonra servis edelim afiyet olsun herkese şimdiden
 
Geri
Üst