SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Ciğer Sote Tanımı İçin Malzemeler
1 kg dana ciğeri
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 adet kapya biber
1 adet domates
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Kekik
Sıvı yağ
Ciğer Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğeri temizleyip, kuşbaşı formunda doğrayalım, yıkayalım bir tencereye alalım.
Su ve yağ eklemeden kendi suyunda pişirelim.
Ciğer pişmeye başlayınca içerisine yağ ekleyelim sarımsak ve soğanı ufak ufak doğrayıp, ekleyelim.
Sonra biberleri en son da domatesi doğrayıp, ekleyelim.
Tuz ve baharatları da ekleyip, pişirmeye devam edelim suyunu çekince kapatıp, sıcak servis yapalım.
Ciğer Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg dana ciğeri
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 adet kapya biber
1 adet domates
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Kekik
Sıvı yağ
Ciğer Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğeri temizleyip, kuşbaşı formunda doğrayalım, yıkayalım bir tencereye alalım.
Su ve yağ eklemeden kendi suyunda pişirelim.
Ciğer pişmeye başlayınca içerisine yağ ekleyelim sarımsak ve soğanı ufak ufak doğrayıp, ekleyelim.
Sonra biberleri en son da domatesi doğrayıp, ekleyelim.
Tuz ve baharatları da ekleyip, pişirmeye devam edelim suyunu çekince kapatıp, sıcak servis yapalım.
Ciğer Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı