- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Çiğ köfte bayilikleri ne kadar?
Kurulum için gerekli olan çiğ köfte bayilik ücetleri ortalama 5000-25000 TL arasında değişmektedir.Toptan sigara bayiliği nasıl alınır?
TOPTAN SATICILAR İÇİN KAYITLARI İÇİN ;
- Satış Belgesi Başvurusu için kişinin kendisi veya vekili.
- www.tapdk.gov.tr internet sitesinde Satış Belgesi Online TAPDK Satış Belgesi Başvuru Formu.
- Vergi Levhasının Aslı Ve Fotokopisi.
- Kayıtlı Bulunulan Odadan Alınan Faaliyet Belgesi Aslı (2012 Yılı)
Oses bayilik nasıl alınır?
Oses, lezzetini ve kalitesini daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına franchise bedeli almamaktadır. Herhangi bir bedel ödemeden Oses ailesine katılabilirsiniz. Tek prosedür, Oses’in kurumsal kimliğine uygun dekorasyon yapılması ve franchise sözleşmesidir. Açacağınız işletmenin kurulum giderleri size aittir.
Çiğ köfte kaç şubesi var?
Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, “Ülke genelinde 970 adet şubemiz var. 2020 yılında 300 yeni şubeyi OSES ailesine katmayı hedefliyoruz” dedi…Adıyaman çiğ köfte bayiliği ne kadar?
BEDELİ YOK! Ömer Aybak, lezzet ve kaliteyi daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına distribütöre bağlı olan bölgeler haricinde franchise bedeli almamaktadır. Herhangi bir bedel ödemeden Ömer Aybak ailesine katılabilirsiniz.
Sigara ruhsatı ne kadar?
Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 9 bin 490 lira olacak. Perakende satış belgelerinin bedeli ise il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 490 lira, ilçe merkezlerinde 325 lira, diğer mahallerde 120 lira olarak uygulanacak.
Çiğ köfte bayiliği para kazandırır mı?
Az bir sermaye ile yüksek kazançlı bir işletme kurmak oldukça yüksek bir getiri sağlar. Günümüzde 10 TL’ye satılan bir çiğköfte dürümünün maliyeti yaklaşık olarak 2 TL’ye gelir. Kişiye kalan kar ise 8 TL’dir. Eğer işlek bir yerde çiğköfteci açarsanız aylık kazanç yaklaşık olarak 10 bin TL’yi bulabilir.O Ses Çiğköfte Bayilik ne kadar?
OSES Çiğ Köfte, seyyar arabayla başladığı serüveninde hem yurt içi hem de yurt dışında üretim yapan dev bir marka haline geldi. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, “Ülke genelinde 970 adet şubemiz var.