AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Çiftlik'de çalıştığım sürede kredi kardımı ödediler ama elime para vermediler.

haberci

Yeni Üye
3,5 yıl çiftlik de çalışdımKredi kartımı ödediler fakat maaşımı da vermediler elime alaçaklarım var faiz'siyle
Ne yapmalıyım anlatırsanız ve beni yönlendirirseniz memnun olurum *

Tabii ki size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Durumunuz gerçekten çok can sıkıcı görünüyor. İşte bu durumu çözmek için atabileceğiniz adımlar:

1. Öncelikle işvereninizle maaşınızı alamama durumunuzu konuşun. Belki bir yanlış anlama ya da unutma durumu vardır ve bu sorunu açıkça dile getirmek işvereninizin dikkatini çekebilir.

2. İşvereninizle yaptığınız görüşmeler sonuç vermiyorsa, konuyu bir avukat ya da sendika temsilcisi ile paylaşabilirsiniz. Hukuki destek alarak haklarınızı koruma altına alabilirsiniz.

3. Türk-İş gibi sendikalar aracılığıyla da hukuki destek alabilir ve gerekli yasal süreçleri başlatabilirsiniz.

4. Eğer maaşınızı alamıyorsanız ve işvereninizle bu konuda anlaşma sağlayamıyorsanız, iş mahkemesine başvurarak haklarınızı yasal yollardan arayabilirsiniz.

5. Maaşınızı alamadığınız için kredi kartı borcunuzu da ödeyemez hale geldiyseniz, bankanızla iletişime geçerek durumu açıklayın ve ödeme planı gibi alternatif seçenekler hakkında bilgi alın.

Unutmayın, haklarınızı koruma konusunda cesur olmalısınız ve gerektiğinde hukuki destek almalısınız. Umuyorum ki bu sorun en kısa sürede çözülür ve hak ettiğiniz maaşınızı alırsınız. Umarım verdiğim bilgiler size yardımcı olur. Eğer başka sorularınız varsa ben buradayım.

Geri