Ciftciye ne gibi destekler var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Çiftçiye ne gibi destekler var?​

Buna göre, ÇKS’ye dahil çiftçilere Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında, dekar başına buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için 22 lirası mazot ve 20 lirası gübre olmak üzere toplam 42 lira, çeltik, kütlü pamuk için 68 lirası mazot ve 8 lirası gübre olmak üzere 76 lira, nohut, kuru fasulye …

Tarım desteği nasıl alınır?​

Tarımsal destekleme konusu ne olursa başvuruda bulunmak için; Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıt olmak gerekiyor. Şayet kaydınız var ise, mazot ve gübre desteklemesi almak istediğinizi belirten bir dilekçe yazmalı ve bu dilekçeyi Tarım İl veya İlçe Müdürlükleri’ne teslim etmeniz gerekiyor.
2021 pamuk desteklemesi ne kadar olacak?
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan 2021 yılında tarımsal desteklemeler ve 2022 yılında gübre ve sertifikalı tohum kullanım desteklerini belirleyen Cumhurbaşkanı kararına göre, 2021 yılında mazot ve gübre desteği de dahil olmak üzere dekar başına; buğday, arpa çavdar, yulaf ve tritikale için 42 TL, çeltik.

Buğday fatura desteği ne kadar?​

Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 22 lirası mazot, 20 lirası gübre olmak üzere 42 lira destek sağlanacak.

Çiftçiye mazot gübre desteği ne kadar?​

2021 mazot desteği ne zaman verilecek?
“Hububat, baklagil dane mısır desteği kapsamında 4 milyon 362 bin lira, sertifikalı tohum üretim desteği kapsamında 11 milyon 613 bin lira, mazot gübre desteği kapsamında 2 milyon 237 bin lira, sertifikalı fidan üretim desteği kapsamında 570 bin lira, sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında 624 bin lira olmak …
Organik Tarım Desteğinden faydalanmak isteyen organik tarım üretimi yapan üreticiler 29.03.2021 tarihinin mesai bitimine kadar ÇKS’ de kayıtlı oldukları İlçe Müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir. Üreticilerimiz başvurularını başvuru dilekçesi ile yapacaklardır.

Geri