Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ciftciye hangi destekler var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çiftçiye hangi destekler var?​

Tarım ve Orman Bakanlığının Desteklediği Programlar

Tarımsal faaliyet izin belgesi nasıl alınır?​

Çiftçi Kayıt Belgesi almak için iki şekilde başvuru yapılabilir. Başvuru yollarından ilki e-Devlet sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak başvuru formu doldurmak, ikinci yol ise internetten Çiftçi Kayıt Sistemi Başvuru Formu doldurarak İlçe Tarım Müdürlüklerine elden teslim etmek şeklindedir.
Mazot gübre desteği dekar başına ne kadar 2021?
Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için 16 lira olan gübre desteğini 2021 yılı üretimi için dekara 20 lira, 2022 üretim yılı için de dekara 32 lira ödeyeceğiz. 2022 üretim yılı için sertifikalı tohum kullanım desteğini buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale, çeltik için yüzde 50 artışla dekar başına 24 liraya …2 gün önce
Çiftçilik belgesi almak için ne yapmak lazım?
Çiftçi Belgesi Alma Şartları? Kişinin ziraat odalarından çiftçilik yaptığına dair belgeyi temin etmesi gerekir. Çiftçi kayıt formunun doldurulması gerekir. Ekim ya da hayvancılık yapılacak araziye dair tapu fotokopisi ya da kira sözleşmesi gereklidir.

Çiftçi belgesi ile köye gidilir mi?​

Çiftçilerin, İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinden alınan ‘çiftçi kayıt sistemi belgesi’ veya Ziraat Odalarınca verilen ve verildiği yılın tasdikini taşıyan ‘çiftçi belgesini’ ibraz etmek, tarımsal üretim faaliyetleri kapsamında kalmak ve tarımsal üretimi gerçekleştirdiği bölge ile ikameti arasındaki güzergah ve …

Tarım işçileri için izin belgesi nereden alınır?​

TARBİL sisteminde yer alan Mevsimlik İşçi Seyahat İzin Belgesi, izin almak isteyen kişiler aşağıdaki https://edevlet.tarbil.gov.tr/mevsimlik_isci_formu adresinden Mevsimlik Tarım İşçisi formu alınabilmektedir.

Geri