- Konu Yazar
ÇiçekSepeti eski Siparişlerimi nasıl görebilirim?
Siparişinizin durumunu websitemiz veya mobil uygulamamız içerisinde yer alan ”Siparişlerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Siparişiniz kargo ile gönderiliyorsa kargoya verildikten sonra, siparişlerim bölümünde yer alan kargo takip linkine tıklayarak kargo durumunu detaylı olarak görebilirsiniz.ÇiçekSepeti iptal nasıl yapılır?
1- Ürününüzü teslim aldıktan sonraki 14 gün içinde web sitemizde ya da mobil uygulamamızda yer alan “Siparişlerim” bölümüne gidin. 2- “Siparişlerim” sayfasından, iade etmek istediğiniz siparişin yanındaki “Siparişi İptal Et” butonuna tıkladıktan sonra iade nedeninizi seçip talebinizi iletebilirsiniz.0 850 222 00 79 Kime Ait?
Çiçek sepeti müşteri hizmetleri numarası  tel: 0850 222 00 79’dir. Tüm müşterileri bu irtibat numarasıyla çağrı merkezine ulaşabilir. Satıcılar için ise destek hattı numarası 0850 210 94 94 olarak sunuluyor.
Çiçek Sepeti para iadesi kaç gün?
Kolay İade. Kolay iadeyi, ürününüzü teslim aldıktan sonraki 14 gün içinde internet sitemizde ya da mobil uygulamamızda yer alan “Siparişlerim” bölümünden yapabilirsiniz.
ÇiçekSepeti adıma kargo var mı?
ÇiçekSepeti kargo iade nasıl yapılır?
“Siparişlerim” sayfasından, iade etmek istediğiniz siparişin yanındaki “Siparişi İptal Et” butonuna tıkladıktan sonra iade nedeninizi seçerek talebinizi iletebilirsiniz. Ekranda gösterilen iade kodunu ve kargo firmasını not almalısınız. Oluşan iade kodu 7 gün geçerli olacaktır.0 850 210 94 10 nerenin numarası?
Tekrardan aradım ve S*** hanım çıktı durumu izah ettim ve sağ olsun yardımcı oldu S*** hanımla görüşürken Çiçek Sepeti’nin 08502109410 numarası aradı beni 2 defa ben ise +908502220079 numarada S****hanım ile görüşüyordum S**** hanım para iadesinin 1 ila 10 gün içerisinde bankaya bağlı olarak yatacağını söyledi ve …
Çiçek Sepeti Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
ÇİÇEKSEPETİ İNTERNET HİZMETLERİ A.Ş.
- E-mail:[email protected].
- Ofis Adresi: Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No.16/1 Zemin Kat 34394 Zincirlikuyu/İstanbul.
- Ticaret Sicil Numarası: 745898.
- Sorumlu Kişi: Atila Lüle.
- Vergi Dairesi: Zincirlikuyu.
- Vergi Numarası: 253 075 95 03.
Çiçek Sepeti kargo ne zaman gelir?
Ciceksepeti.com üzerinden haftanın 7 günü – 24 saat sipariş verebilmektesiniz. Çiçek siparişleriniz aynı gün, hediye ve bonnyfood siparişleriniz, gönderilecek adrese bağlı olarak birkaç gün içerisinde teslim edilebilmektedir.ÇiçekSepeti ürünler orijinal mi?
marka değeri olan bir ürünü nasıl olurda çakmasını satıp bu kadar rahat davranabilir. çiçek sepetini aradım durumu sordum,“mağazamızda satılan tüm ürünler orijinaldir” dendi.Çiçek sepetinden isimsiz çiçek gönderilir mi?
Çiçek Sepetinden Gönderici İsimsiz Hediye Çiçek Sepeti gizli gönderi seçeneğini kaldırsın. İnsanlarının özel hayatını bu şekilde ihlal edemezsiniz. Yaptığınız kişisel verilerin kullanılmasına dair kanuna aykırıdır.
ÇiçekSepeti evde bulamazsa ne olur?
Siparişiniz teslim edilirken alıcı yerinde bulunmazsa siparişinizi alıcıya ulaştırabilecek kişilere ismi ve imzası alınarak teslimat yapılabilir. Siparişi teslim alan kişi ile ilgili bilgi, sms ve e-mail yoluyla göndericiye iletilir.
Çiçek Sepeti Adidas Süperstar orijinal mi?
Çiçek Sepeti Superstar Ayakkabı Orijinal İle Kesinlikle Alakası Yok. Ürün sahte. Ya madem imitasyon ürün yollayacaksın yaz oraya bak bu ürün imitasyon diye.Çiçek Sepeti Nike Air Force orjinal mi?
Çiçek Sepeti’nde nispeten uygun fiyata satışta olan sneaker modellerinin hepsi çakmadır. Şu aralar Instagram’da hikayeler kısmındaki reklamları ile karşımıza çıkardıkları Adidas Superstar ve Nike Air Force 1 gibi ürünlerin orijinal olmadığı tarafımca görsellerde belirtilmiştir.Çiçek Sepeti adıma kargo var mı?
Çiçek Sepeti satıcıya sor nerede?
Siparişiniz ile ilgili detaylı bilgi alabilmek adına dilerseniz sitemizde yer alan siparişlerim ekranından, satıcıya sor alanına ulaşarak bayiniz ile yazılı iletişime geçebilirsiniz.