AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

CicekSepeti ek urun nasil eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ÇiçekSepeti ek ürün nasıl eklenir?​

ÇiçekSepeti mağazanıza satıcı paneli>Ürün & Reklam Yönetimi>Ürün Ekle alanlarına tıklayarak ürün ekleme işleminizi yapabilirsiniz.

Hopi internet alışverişinde kullanılır mı?​

Hopi’yi, hem Hopi’ye üye markaların mağazalarında, hem de e-ticaret sitelerinde yapacağın alışverişlerinde kullanabilirsin. Hopi ile yaptığın alışverişlerden Paracık kazanır ve kazandığın Paracıkları Hopi’ye üye markaların tekliflerinde kat kat değerli harcayabilirsin.
ÇiçekSepeti Ininal kabul ediyor mu?
Ciceksepeti.com’da rozetli ürünlerde ininal Visa Kart’la tek seferde yapılan alışverişlere anında indirim uygulanacaktır. indirimin geçerli olduğu rozetli ürünlere https://www.ciceksepeti.com/kampanyali-urunler sayfasından ulaşılabilir.

Ininal kartı nereden satın alabilirim?​

Türkiye’nin güvenli alışveriş kartı ininal’ı; D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’dan satın alabilirsin.

Ininal Kart ile Trendyol dan alışveriş yapılır mı?​

ininal Kart’ınızı internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsiniz. Banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla, güvenle işlem yapabilirsiniz.
0 850 210 94 10 nerenin numarası?
Tekrardan aradım ve S*** hanım çıktı durumu izah ettim ve sağ olsun yardımcı oldu S*** hanımla görüşürken Çiçek Sepeti’nin 08502109410 numarası aradı beni 2 defa ben ise +908502220079 numarada S****hanım ile görüşüyordum S**** hanım para iadesinin 1 ila 10 gün içerisinde bankaya bağlı olarak yatacağını söyledi ve …

Çiçek Sepeti Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?​

ÇİÇEKSEPETİ İNTERNET HİZMETLERİ A.Ş.
- E-mail:[email protected].
- Ofis Adresi: Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No.16/1 Zemin Kat 34394 Zincirlikuyu/İstanbul.
- Ticaret Sicil Numarası: 745898.
- Sorumlu Kişi: Atila Lüle.
- Vergi Dairesi: Zincirlikuyu.
- Vergi Numarası: 253 075 95 03.

Irsaliye 7 gün içinde fatura edilmezse ne olur?​

Bu süre aşıldığı takdirde hiç düzenlenmemiş sayılarak Vergi Usul Kanunu’nun 353. maddesine bağlı olarak Özel Usulsüzlük Cezası kesilir. 7 günlük süreden sonra düzenlenen faturalar hiç düzenlenmemiş sayılarak 2022 yılında her bir belge için 500 TL usulsüzlük cezası kesilir.

Geri