SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Sizlerde benim gibi cicek seven biriyseniz onların bakımı hakkında bircok şeyi merak ediyor olmalısınızBenim oğrendiğim kadarıyla sizlere aktarmaya calışacağım ciceklerin kış bakımı ne zaman ve nasıl yapılır bu konuda ciceklerimi aldığım yere danıştım ve şu bilgileri aldım sizlerle paylaşmak istiyorum hemen oğrendikleirmi zaman kaybetmeden
Eğer eklemek istedikleriniz olursa bize yorum bolumumuzden cevap yazabilirsiniz
ALT :wwwupluploadsciceklerinkisbakimi19189ciceklerinkisbakimi19189ALT
Ağustosun sonundan ve eylul başındna itibaren hava sıcakları duşmeye başlıyor eylul sonunda bitkiler uyumaya gecer bu uyku donemine gecmeden once yapmamız gerekenler şoyledir:Eğer ciceklerimizin toprakları değişecekse mutlaka bu donemde bunu yapmamız gerekiyor Ayrıca kucuk saksı ise mutlaka buyuk bir saksı ile değişmesi gerekiyor ciceklerimizin saksılarını bir boy buyuk olmak şartıyla saksılarını değiştirmemiz gerekiyor
Sonuc olarak şunu eklemek istiyorum ciceklerimizin kış bakımı Eylul ayının onundna itibaren başlar hava sıcaklıklarının duşmesiyle birlikte bitkinin uyuma donemine kadar devam eder bu arada ciceklerinizin bakımlarını yapabilirsiniz
Eğer eklemek istedikleriniz olursa bize yorum bolumumuzden cevap yazabilirsiniz
ALT :wwwupluploadsciceklerinkisbakimi19189ciceklerinkisbakimi19189ALT
Ağustosun sonundan ve eylul başındna itibaren hava sıcakları duşmeye başlıyor eylul sonunda bitkiler uyumaya gecer bu uyku donemine gecmeden once yapmamız gerekenler şoyledir:Eğer ciceklerimizin toprakları değişecekse mutlaka bu donemde bunu yapmamız gerekiyor Ayrıca kucuk saksı ise mutlaka buyuk bir saksı ile değişmesi gerekiyor ciceklerimizin saksılarını bir boy buyuk olmak şartıyla saksılarını değiştirmemiz gerekiyor
Sonuc olarak şunu eklemek istiyorum ciceklerimizin kış bakımı Eylul ayının onundna itibaren başlar hava sıcaklıklarının duşmesiyle birlikte bitkinin uyuma donemine kadar devam eder bu arada ciceklerinizin bakımlarını yapabilirsiniz