- Konu Yazar
Çiçek Taksi Harika hanım kim?
Oyuncu kadrosu ve karakterlerOyuncu | Rol | Yıl
Burcu Çoban | Gülendam |
Nuray Deveci | Nermin | 1995 – 1997
Özlem Özkıcılcık | Harika hanım |
Tuğrul Arsever | Bülent |
Kerem Tarhan Kimdir?
Kerem Tarhan Kimdir?OYUNCULUKTAN İNŞAAT SEKTÖRÜNE Çiçek Taksi’nin Mehmet’i Kerem Tarhan’ın evlendiği ve oyunculuğu bıraktığı öğrenildi. Bambaşka bir iş sektörüne geçiş yapan Tarhan, inşaat sektörüne adım atmış. Tarhan, “İnşaat sektörünü dijitalleştiriyoruz” mottosuyla böyle bir girişimde bulunmuş.
Çiçek Taksi Oktay kimdir?
Oktay(Tahsin’in oğlu) karakterini canlandıran Aziz Basmacı.Çiçek Taksi Ekrem Bey kimdir?
Çiçek Taksi Ekrem Bey kimdir?Kayhan Yıldızoğlu – Ekrem Bey.
Çiçek Taksi Kazım neden ayrıldı?
TV’lerin sevilen dizisi Çiçek Taksi’de mutlu bir çifti canlandıran Evin Yesin ile Ümit Yesin, yoğun iş temposundan dolayı birbirlerine zaman ayıramadıklarını öne sürerek boşanmaya karar verdi.Çiçek Taksi Abuzer kim?
Çiçek Taksi Abuzer kim?2017 yılından beri uyuşturucu suçundan cezaevinde olan oyuncu Selim Erdoğan cezaevinden çıktı. Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı Abuzer Edalı karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu “Gençlerimiz uyuşturucudan uzak dursun, kullananlarla da görüşmesin… Ben hata yaptım ve çok pişmanım” dedi.
Çiçek Taksi ramazan kimdir?
Günaydın, Haldun Dormen Cep Tiyatrosunda 1955’te “Papaz Kaçtı” oyunuyla profesyonel oyunculuk yaşamına adım attı. İlk kez 1960’ta “Yeşil Kurbağalar” sinema filminde rol alan oyuncu, meddah gösterilerinin yanı sıra tipleme ve seslendirmeleriyle de akıllarda kaldı.Çiçek Taksi Osman Aga nereli?
Çiçek Taksi Osman Aga nereli?Hacı Topal Osman Ağa (1883, Giresun – 2 Nisan 1923, Ankara), eski Osmanlı subayı, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvâ-î Millîye reisi.
Çiçek Taksi oyuncusu öldü mü?
İşte biyografisi.. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Ümit Yesin, 65 yaşında hayata veda etti.Çiçek Taksi Abuzer neden ayrıldı?
Çiçek Taksi Abuzer neden ayrıldı?Çiçek Taksi şeker Kazım kimdir?
Ümit Yesin, 1989 yılındaTRT’de yayınlanan Hanımın çiftliği adlı dizideki Kabak Hafız ve 2007 yılında özel bir kanalda yayınlanan Yol Arkadaşım adlı dizideki Rıza Elmastaş karakteri,Çiçek takside Şeker Kazım, Cennet mahallesinde Muharrem, Akasya durağında Duran Ağa karakterleri ile herkes tarafından tanındı.Ümit Yesin Çiçek Taksi neden ayrıldı?
Ümit Yesin Çiçek Taksi neden ayrıldı?Selim Erdoğan kimdir?
1972 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğrenimini İltekin İlkokulu, orta öğrenimini de Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Hidrojeoloji Mühendisliği Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. 2005 yılından beri jeoarkeoloji, askeri coğrafya, askeri jeomorfoloji konularında çalışmaktadır.Osman Aga aslen nerelidir?
Osman Aga aslen nerelidir?Hacı Topal Osman Ağa (1883, Giresun – 2 Nisan 1923, Ankara), eski Osmanlı subayı, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvâ-î Millîye reisi. Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Giresunlulardan oluşan muhafız kıtasının komutanıdır.