AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Cicek Sepeti Ayni gun teslimat oluyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Çiçek Sepeti Aynı gün teslimat oluyor mu?​

Gönderimler haftanın belirli bir gününde mi gerçekleşecek? Seçtiğiniz ilk teslimat tarihinde ilk çiçeğiniz teslim edilecek. Sonraki çiçekler ise seçtiğiniz sıklığa bağlı olarak ilk teslimatın günüyle aynı gün olmak üzere her hafta, iki haftada bir veya ayda bir teslim edilecektir.
Bukette kaç gül olur?
Gül buketlerinde en çok kullanılan gül sayısı 6 olur. Peki, 6 adet gülün anlamı ne? Aldığınız bukette 6 adet gül varsa, seninle olmak istiyorum anlamını taşır. 9 adet gülün anlamı ise “birbirimizi sonsuza dek seveceği” olduğundan nişanlılar 9 adet gülle hazırlanan buketlere de yönelebilir.
Çiçek sepeti com güvenilir mi?
İnternet üzerinden alışveriş yapmaya alışık olamayan kullanıcıların aklında site ile ilk temaslarında Çiçek Sepeti güvenli mi veya çiçeksepeti.com güvenilir mi? gibi sorular gelmiştir. Fakat yıllardır verilen hizmetler neticesinde bu önyargıların çok yersiz olduğu site tarafından kanıtlanmıştır.

101 tane gülün anlamı nedir?​

101 çiçek almışsanız eğer, “Geçmişten bu güne kadar büyük bir aşk yaşattın. Bu günden ölüme kadarda bu aşkı tattıracağına inanıyorum. Yıllara rağmen seni ilk tanıdığım günden şimdi daha çok seviyorum. Bu sevgim herşeyden üstün ve sevmeyede devam edeceğim” anlamına gelmektedir.
Aynı gün kargo ne zaman gelir?
Siparişleriniz kargoya verildikten sonra şehrinize bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber, normal şartlarda 1-3 iş gününde elinizde olur. Merkezimiz İstanbul olduğu için İstanbul’dan verilen siparişler, kargo yola çıktıktan sonra çoğunlukla 1 gündür. İstanbul dışı siparişler ise 2-3 gün içinde teslim edilir.
Hızlı teslimat nedir?
Hızlı teslimat ile sadece İstanbul içindeki belirli ilçelerde geçerli olmak üzere 3 saat içerisinde cihaz teslimatı yapılabilmektedir. Hızlı teslimat talebinizi, cihaz satın alma işleminiz sırasında teslimat adresi girişindeki “Hızlı Teslimat” seçeneğini işaretleyerek iletebilirsiniz.

Geri